Στις ήσυχες ημέρες του Αυγούστου, όπου κι αν είστε, όπου κι αν σκοπεύετε να περάσετε τις διακοπές σας, η «Καθημερινή» σας δίνει την ευκαιρία μιας ουσιαστικής, διασκεδαστικής, αλλά και… γευστικής ανάγνωσης. Ο Αυγουστιάτικος Γαστρονόμος με τα δροσερά γλυκά ψυγείου, ο νέος τόμος της σειράς «Οι τόποι μας», αφιερωμένος στη Χίο, σε μια συλλεκτική έκδοση 276 σελίδων που ρίχνει φως σε όλα όσα κάνουν μοναδικό το νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και το περιοδικό «Κ», που προτείνει τον ιδανικό τρόπο για να κάνετε διακοπές όπως παλιά....