ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ: Έργα σημεία αναφοράς

Τα σταθερά βήματα και η σκληρή δουλειά έκαναν την ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ να αποτελεί σήμερα ιστορικό κεφάλαιο για τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ιστορικά χρονολογούνται στα 1937-38, στην Αμμόχωστο. Με πέραν των 80 χρόνων εμπειρίας, η εργοληπτική εταιρεία έχει αφήσει το σημάδι της σε ολόκληρη την Κύπρο, με έργα που αποτελούν σημεία αναφοράς, πρωτοπορώντας με νέες προσεγγίσεις και τεχνικές. Τα σταθερά βήματα και η σκληρή δουλειά έκαναν την ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ να αποτελεί σήμερα ιστορικό κεφάλαιο για τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου, με σημαντική μάλιστα παρουσία και στο εξωτερικό, Κατάρ, Ρουμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ κατέχει άδεια εργολήπτη Κατηγορίας Α΄ σε τεχνικά και οικοδομικά έργα, έχοντας έτσι το δικαίωμα να εκτελεί έργα απεριόριστης αξίας και μεγέθους. Έχει επίσης αναπτύξει και εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίας, το οποίο είναι βασισμένο στις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007 .

Στο χαρτοφυλάκιό της συγκαταλέγεται μια τεράστια ποικιλία κατασκευαστικών και τεχνικών έργων:

Οικοδομικά Έργα

Πολυώροφα κτήρια με πολυτελή διαμερίσματα, συγκροτήματα κατοικιών και ανεξάρτητες βίλες, τουριστικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, κτηριακά συγκροτήματα γραφείων, εμπορικά κτήρια και εμπορικά κέντρα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία και κλινικές.

Τεχνικά Έργα και Έργα πολιτικής μηχανικής

Αθλητικές εγκαταστάσεις, οδικά έργα και γέφυρες, σταθμοί παραγωγής ενέργειας, αποχετευτικά δίκτυα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ είναι:

 • Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου
 • Olympic Residence - Λεμεσός
 • My Mall - Λεμεσός
 • Columbia Beach Resort - Πισσούρι
 • Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa - Λεμεσός
 • Interorient Navigation - Λεμεσός
 • Dhekelia Power Station - Λάρνακα
 • Πεζόδρομος Παραλιμνίου - Αμμόχωστος
 • Sky Tower - Λεμεσός (υπό ανέγερση)
 • Limassol Del Mar - Λεμεσός (υπό ανέγερση)
 • Ararat Grand Residences - Λεμεσός (υπό ανέγερση)

Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ηγείται σήμερα των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν δύι από τα πιο μεγάλα κτηριακά έργα που υλοποιούνται στην Κύπρο, το Limassol Del Mar και το Sky Tower.

Limassol Del Mar

Το εν λόγω έργο αναπτύσσεται σε λιγότερο από 25 μ. από την παραλία, σε οικόπεδο 34.000 τ.μ. με τη νότια πλευρά του να προσφέρει 170 μέτρα απρόσκοπτης θέας στη θάλασσα. Με ξεκάθαρη επιρροή τη ναυτική αρχιτεκτονική, το κτήριο αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, με τους εξωτερικούς κήπους της κορυφής να στέκονται σαν τη γέφυρα και τον σταθμό διοίκησης. Η πρώτη φάση της κατασκευής περιλαμβάνει την παράδοση των πρώτων δυο πύργων (Α και Β) , 13 και 18 ορόφων αντίστοιχα. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την παράδοση των διαμερισμάτων του «Signature Collection», δηλαδή του ανατολικού πύργου των 28 ορόφων.

Sky Tower

Πολυτελή διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών σε πύργο 23 ορόφων με ξενοδοχειακές ανέσεις, ο οποίος αναπτύσσεται με τις τελευταίες τάσεις αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού. Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την θάλασσα, οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων την απίστευτη πανοραμική θέα της θάλασσας, στιγμές χαλάρωσης στο spa, κοινή εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, καταπράσινους κήπους που περιβάλλουν τον πύργο και άνετο υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Ararat Grand Residences

Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ επίσης έχει αναλάβει αποκλειστικά να εκτελέσει ακόμα ένα από τα μεγάλα κτηριακά έργα που υλοποιούνται στην Κύπρο, το Ararat Grand Residences. Το εν λόγω έργο αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών σε πύργο 23 ορόφων με ξενοδοχειακές ανέσεις, ο οποίος αναπτύσσεται σε οικόπεδο 8.000 τ.μ. στον παραλιακό δρόμο Παρεκκλησιάς, σε μια από τις πιο περίβλεπτες περιοχές της Λεμεσού.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων την μοναδική πανοραμική θέα της θάλασσας, την υπέροχη κουζίνα του πολυτελούς εστιατορίου με sky garden, τις ανέσεις τις οποίες προσφέρει το πολυτελές spa, κοινή εξωτερική πισίνα μισού ολυμπιακού μεγέθους (25x10μ.) με μπαρ, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδα τένις και άνετο ισόγειο και υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Κεντρικά Γραφεία Λεμεσού             
Γιάγκου Τορναρίτη 8, 3035 Λεμεσός
Τ.Θ. 51269, 3503 Λεμεσός
Τηλ.: 25828500, Φαξ: 25828501
Email: headoffice@atlapantou.com 

Γραφείο Λευκωσίας
Δεινοκράτους 5, Πολυκατοικία Πάολα, Διαμ. 16, 1070 Λευκωσία
Τ.Θ. 20928, 1665 Λευκωσία
Τηλ.: 22447474, Φαξ: 22447475
Email: lefkosia@atlaspantou.com 

www.atlaspantou.com
www.atlaspantougroup.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ