ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cyfield: Νέος τρόπος ζωής

Η εταιρεία πρωτοπορεί και χαράσσει νέους δρόμους στα οικιστικά δρώμενα του τόπου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Tο 360, το ψηλότερο κτήριο στη Λευκωσία, έχει σχεδιαστεί ως μια αναβαθμισμένη οικιστική πρόταση που συστήνει ένα νέο τρόπο ζωής, κατάλληλο για τις ανάγκες της εποχής μας. Είναι ένα σύγχρονο κτήριο στο κέντρο της πόλης, με τελευταίας λέξης τεχνολογία που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και υψηλή ασφάλεια. Η θέα που επεκτείνεται σε όλα τα σημεία της Λευκωσίας, από τον Πενταδάκτυλο, στην πεδιάδα της Μεσαορίας, στα βουνά του Τροόδους, ακόμα και μέχρι την θάλασσα της Μόρφου, είναι ένα μοναδικό πλεονέκτημα του 360 όπου είναι και εμπνευσμένο το όνομά του.

Μέσα απ’ αυτή την ιδιαίτερη οικιστική πρόταση, η Cyfield πρωτοπορεί, χαράσσει νέους δρόμους στα οικιστικά δρώμενα του τόπου και κυρίως καθιερώνει ένα νέο τρόπο ζωής μέσα στην πρωτεύουσα. Ο απαλός χρωματισμός του κτηρίου είναι βασισμένος στο χρώμα των τειχών της Λευκωσίας, όπου δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο κτήριο που πατάει γερά στο παρόν, διαθέτει την τεχνολογία του αύριο και σέβεται το παρελθόν και την ιστορία της πόλης.

Οι πρόνοιες που έχουν ληφθεί για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του κτηρίου είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες και συνάδουν με τις αντίστοιχες που χρησιμοποιούνται σε όλα τα μοντέρνα ψηλά κτήρια διεθνώς. Το «360» είναι ένα κόσμημα 34 ορόφων που αποτελεί μία από τις καλύτερες επενδυτικές προτάσεις τόσο για Κύπριους όσο και για ξένους, που επιθυμούν να αποκτήσουν στέγη στο κέντρο της πρωτεύουσας. Διαθέτει 120 διαμερίσματα σε 27 ορόφους, 3 μηχανολογικούς ορόφους, όροφο για αποκλειστική χρήση από τους ένοικους με spa, sauna και steam bath, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, residents club, πισίνα με χώρο ηλιοθεραπείας, υπηρεσίες θυρωρού 24/7 και 3 υπόγεια με 235 χώρους στάθμευσης.

To 360 είναι το πρώτο ψηλό κτήριο που έχει λειτουργήσει στην Κύπρο. Οι ένοικοι του κτηρίου απολαμβάνουν τις μοναδικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που τους προσφέρει, δηλώνοντας ευχαριστημένοι. Μια ολόκληρη ομάδα διαχείρισης που είναι εγκατεστημένη στο κτήριο φροντίζει για την ασφάλεια, την καθαριότητα, τη σωστή λειτουργία και τη διοίκηση του κτηρίου. Η ομάδα αυτή προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στους ένοικους όπως συντήρηση, καθαριστήριο και παραλαβή πακέτων.

Ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων είναι, όπως και το υπόλοιπο κτήριο, πολύ υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και την άνεση. Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ανεξάρτητη ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό με σύστημα VRV μάρκας DAIKIN, σύστημα εισαγωγής καθαρού αέρα με heat exchanger, συστήματα ασφαλείας, υλικά πολυτελείας και Smart System KNX, όπου όλες οι λειτουργίες μπορούν να ρυθμίζονται από το tablet ή το κινητό του κάθε ιδιοκτήτη. Το κτήριο επίσης διαθέτει 3 καταστήματα και ένα καφέ-εστιατόριο στο ισόγειο, όπου θα γίνει η πλακόστρωτη πλατεία και ένα πολυτελέστατο μοναδικό εστιατόριο - club στους ορόφους 33-34 με πανοραμική, απρόσκοπτη θέα.

Το εστιατόριο και «club», σαν κορώνα στην κορυφή του κτηρίου, είναι ακόμα ένα από τα μοναδικά στοιχεία του αφού θα είναι το ψηλότερο εστιατόριο στην Κύπρο - ένα εστιατόριο που όλοι οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι θα θέλουν να επισκέπτονται και αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους τουριστικούς προορισμούς της Λευκωσίας. Το εστιατόριο έχει το δικό του ξεχωριστό «λόμπι» και ανελκυστήρες οι οποίοι σε λιγότερο από 1 λεπτό θα μεταφέρουν τους πελάτες από το ισόγειο στην κορυφή του κτηρίου για να απολαύσουν το φαγητό τους, έχοντας όλη την Κύπρο στα πόδια τους.

Το 360 είναι το πιο καινοτόμο και ασφαλές κτήριο αυτή τη στιγμή στη Λευκωσία, είναι πλέον σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα. Φαίνεται από τον αυτοκινητόδρομο και από όλα τα σημεία της πόλης, ενώ έγινε η αφορμή να ξεκινήσει μια καλύτερη εποχή για τη Μακαρίου που σταδιακά βρίσκει την παλιά της αίγλη με καινούρια καταστήματα, εστιατόρια και κτήρια. Σε συνδυασμό με τα έργα αναβάθμισης του κέντρου, όπως για παράδειγμα την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, την ολοκλήρωση της πλατεία Ελευθέριας και την πλακόστρωση του τριγώνου Ευαγόρου, Μακαρίου και Στασικράτους, η επιστροφή στο κέντρο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όλους. Το κέντρο της Λευκωσίας μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε ένα σύγχρονο κέντρο, εφάμιλλο άλλων ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

Box
CYFIELD GROUP
Cyfield Tower, 132 Limassol Avenue,
2015 Nicosia - Cyprus
T: 80005757
Ε: sales@cyfieldgroup.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση