ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κίνα: Η Ουχάν αναθεώρησε τον αριθμό των θανάτων κατά 1.200

Μέχρι το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ο επίσημος αριθμός των κρουσμάτων ήταν λίγο κάτω από τις 50.000, και των θανάτων κάτω από τις 3.000

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η πόλη Ουχάν αναθεώρησε σήμερα τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και θανάτων της από τον κορωνοϊό.

Μέχρι το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ο επίσημος αριθμός των κρουσμάτων ήταν λίγο κάτω από τις 50.000, και των θανάτων κάτω από τις 3.000. Ωστόσο, σήμερα, η δημοτική υπηρεσία της πόλης, απ’ όπου ξεκίνησε η εξάπλωση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε πως αναθεώρησε τα νούμερα και καταγράφηκαν επιπλέον 325 κρούσματα και 1.200 θάνατοι!

Συνολικά οι αριθμοί έτσι, είναι 50.333 κρούσματα και 3.869 θάνατοι στην Ουχάν, δείγμα του ότι μπορεί όντως να υπάρχουν λανθασμένα (εσκεμμένα ή μη) νούμερα από την Κίνα, κάτι για το οποίοι οι ΗΠΑ τους κατηγορούν εδώ και μέρες.

Μάλιστα, ακόμη και ο Εμανουέλ Μακρόν αμφισβήτησε τα νούμερα που παρουσιάζονται από την Κίνα, με την Ουχάν ωστόσο να τονίζει πως οι αναθεωρήσεις έγιναν σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς, καθώς «και την αρχή της ευθύνης για την Ιστορία, τους πολίτες και τους θανόντες».

Η Κίνα συνολικά ανακοίνωσε χθες άλλα 26 κρούσματα (82.367 σύνολο), με τους θανάτους σε όλη τη χώρα να ανέρχονται σε 3.342, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Ασία  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση