ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όλα όσα έγιναν στο 1ο Cyprus Cocktail Festival

Tα καλύτερα bars από την Κύπρο και Αθήνα προσέφεραν σε περισσότερους από 2.500 επισκέπτες μία μοναδική βραδιά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το πρώτο “get together” festival που έστρεψε τους προβολείς πάνω στα καλύτερα bars από Κύπρο και Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με τρομερή επιτυχία!

Σε έναν κόσμο όπου τα bars λειτουργούν ως σημεία συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και δημιουργίας εμπειριών, η έναρξη του πρώτου Cyprus Cocktail Festival ήταν όχι μόνο επίκαιρη αλλά και επιβεβλημένη.

Τα καλύτερα bars από την Κύπρο, μαζί με τα καλύτερα bars από την Αθήνα βρέθηκαν για ένα μόνο βράδυ μαζί, δούλεψαν δίπλα-δίπλα και ως ενωμένη και ενιαία κοινότητα προσέφεραν σε περισσότερους από 2.500 επισκέπτες μία μοναδική βραδιά, κατά την οποία η δημιουργικότητα και το κέφι πρωταγωνίστησαν.

Το πρώτο Cyprus Cocktail Festival ήταν μία συνδιοργάνωση του μεγαλύτερου online οδηγού cocktail στον κόσμο, Difford’s Guide, και του συναρπαστικού οδηγού πόλης που ανακαλύπτει, αξιολογεί και προτείνει μέρη για έξοδο στην Κύπρο, Wiz Guide. Μαζί κατάφεραν να χτίσουν τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός φεστιβάλ που στα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει διεθνή σταθμό ως ένα από τα must see events σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα hub ανταλλαγής ιδεών και γεύσεων μεταξύ των bars του κόσμου.

Οι δημιουργικές ιδέες, άλλωστε, πάντα βρίσκουν ανταπόκριση, και η καλύτερη απόδειξη ήταν η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή του κυπριακού κοινού που ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προσδοκία. Το πρώτο Cyprus Cocktail Festival ευελπιστούσε φέτος να φιλοξενήσει έως και 800 λάτρεις του cocktail, ένα νούμερο που τελικά τριπλασιάστηκε, δίνοντάς μας τεράστια χαρά και υποστήριξη ώστε του χρόνου να γίνουμε όλοι ακόμα καλύτεροι, ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο δυναμικοί.

Στις 15 Οκτωβρίου, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, απόλαυσαν το cocktail τους περισσότερα από 2.400 άτομα, σε ένα event που ενώ θα κρατούσε ώς τα μεσάνυχτα, μέσα σε 2,5 μόλις ώρες από την έναρξή του, τα 16 σπουδαία bars της Κύπρου και της Αθήνας είχαν ξεπουλήσει. Το κυπριακό κοινό ήταν υπέροχο, μας γέμισε συγκίνηση, μας απέδειξε πως αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά κοινά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη. Όσους ήρθατε, δοκιμάσατε, ρωτήσατε για τα bars και ενημερωθήκατε για τις συνταγές τους. Όσους περιμένατε υπομονετικά στη σειρά για να πάρετε το ποτό σας. Όσους φτάσατε αργότερα, χωρίς να καταφέρετε να πάρετε και δεύτερο cocktail. Και φυσικά ευχαριστούμε τον μεγάλο μας χορηγό, τις υπεραγορές Άλφα Μέγα και τα brands Bacardi, Absolut, Edinburgh Gin, Naked Grouse, Ν-ICE που πίστεψαν στην πολύ δυναμική cocktail σκηνή της Κύπρου και της Αθήνας αλλά και στην ανταλλαγή δημιουργικότητας ανάμεσα στις 2 χώρες.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση