ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς θα εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα

Η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο προστατευμένη από τους εξωτερικούς παράγοντες που τη φθείρουν σε σύγκριση με το πρόσωπο

must.com.cy

ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ

Ενισχύστε την προσπάθειά σας για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και την αφυδάτωση για ομοιόμορφη, σφριγηλή επιδερμίδα με υγιή όψη. Αφού εντάξετε το ιδανικό προϊόν στην καθημερινότητά σας, ακολουθήστε τις συμβουλές που σας προτείνουμε, για να πετύχετε τον στόχο σας.

Η επιδερμίδα του σώματος είναι πιο προστατευμένη από τους εξωτερικούς παράγοντες που τη φθείρουν σε σύγκριση με το πρόσωπο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αφήνουμε το σώμα μας αφού και αυτό χρειάζεται καθημερινή περιποίηση, με τη φροντίδα να ξεκινά με μια απολέπιση.

1. Η σωστή απολέπιση θα απαλλάξει την επιδερμίδα μας από τα νεκρά κύτταρα και θα καθαρίσει τους πόρους, ώστε να μπορέσουν να δεχθούν την ενυδάτωση. Εφαρμόστε body scrub μια φορά την εβδομάδα και τρίψτε το δέρμα σας με γάντι ή βούρτσα κάνοντας μικρές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά, χωρίς scrub, για 5’ κάθε μέρα και να ξεπλένετε πάντα με κρύο νερό, αφού η κίνηση αυτή θα τονώσει το δέρμα.

2. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή απλά ξηρό, αφού κάνετε την απολέπισή σας εφαρμόστε λαδάκι ή κρέμα σώματος πλούσια σε υφή επί καθημερινής βάσεως.

3. Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, κάντε 10 λεπτά χαλαρό τρέξιμο και 20 λεπτά ασκήσεις με βαράκια τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με το κατάλληλο προϊόν για κυτταρίτιδα και σύσφιξη.

4. Καλό θα ήταν μια φορά τον μήνα να κάνετε χαλαρωτικό μασάζ για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσετε το στρες.

Αν ακολουθήσετε τα πιο πάνω θα μπορέσετε να αποκτήσετε σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με ελαστικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση