ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέσσερις χιλ. Κύπριοι επέστρεψαν στην Κύπρο τον Απρίλιο

Οι αφίξεις τουριστών στην Κύπρο ήταν μηδενικές και επομένως δεν υπήρξαν έσοδα από τον τουρισμό.

ΚΥΠΕ

Κατά τον Απρίλιο 2020, συνολικά 4.000 κάτοικοι Κύπρου επέστρεψαν από το εξωτερικό, με βάση στοιχεία της Πολιτικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Στατιστικής Υπηρεσίας, τα δεδομένα της Πολιτικής Αεροπορίας δεν παρέχουν τη δυνατότητα περαιτέρω ανάλυσης.

Με βάση τα διατάγματα που εκδόθηκαν από την Κυπριακή Κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων για ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, η Έρευνα Ταξιδιωτών, η οποία παρέχει στοιχεία για τις αφίξεις τουριστών, τα έσοδα από τον τουρισμό και τις επιστροφές κατοίκων Κύπρου από το εξωτερικό, δεν διενεργήθηκε κατά τον Απρίλιο 2020. Ως εκ τούτου, δεν θα δημοσιευθούν τα σχετικά δελτία τύπου και οι αντίστοιχοι πίνακες.

Αφίξεις Τουριστών και Έσοδα από τον Τουρισμό

Τα μέτρα τα οποία εφαρμόστηκαν με βάση τα διατάγματα, περιλάμβαναν την απαγόρευση εισόδου στη Δημοκρατία διαφόρων κατηγοριών προσώπων, συμπεριλαμβανομένων και των τουριστών, από τις 15/3/2020. Ως αποτέλεσμα, κατά τον Απρίλιο 2020, οι αφίξεις τουριστών στην Κύπρο ήταν μηδενικές και επομένως δεν υπήρξαν έσοδα από τον τουρισμό.

Επιστροφές Κατοίκων Κύπρου

Με βάση στοιχεία της Πολιτικής Αεροπορίας, εκτιμάται ότι κατά τον Απρίλιο 2020, συνολικά 4.000 κάτοικοι Κύπρου επέστρεψαν από το εξωτερικό. Τα δεδομένα της Πολιτικής Αεροπορίας δεν παρέχουν τη δυνατότητα περαιτέρω ανάλυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση