ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γράφει... η παρακάμερα

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Παρ’ ολίγον στην Ομόνοια
Μία από τις αποκαλύψεις του Σατσιά στη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ ήταν πως πριν μετακομίσει από τα Λύμπια στον Αρχάγγελο, δοκιμαζόταν στη β΄ ομάδα της Ομόνοιας. Όμως, το ότι καταγόταν από οικογένεια ΑΠΟΕΛιστών, τον έστειλε στους γαλαζοκίτρινους.

Τα λεφτά φέρνουν ευτυχία
Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και εσχάτως η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί τη καλύτερη διάψευση όσων πιστεύουν πως τα λεφτά δεν φέρνουν ευτυχία. Τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο η επιτυχία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ύπαρξη ρευστού. Αν είναι και πετροδόλαρα, ακόμα καλύτερα.

Στόχος η προπονητική
Μπορεί να κρατάει χαμηλούς τόνους, τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις του, όμως ο Μαρίνος Σατσιάς θέτει υψηλούς στόχους για το μέλλον. Ο απερχόμενος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ θέλει να γίνει επαγγελματίας προπονητής και όνειρό του είναι φυσικά να δουλέψει στην ομάδα που έπαιξε μπάλα για 19 χρόνια.

Κλότσησαν την ευκαιρία
Έδωσε ευκαιρίες ο Δώνης στο παιχνίδι με τη Δόξα, όμως κάποιες από τις ρεζέρβες τις άφησαν να πάνε χαμένες και πλέον ατενίζουν το μέλλον στον Αρχάγγελο με απαισιοδοξία.

Μόδα είναι…
Τεχνικούς διευθυντές ψάχνουν Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται πως είναι η μόδα της εποχής, όμως το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι η δημιουργία της θέσης και η κάλυψή της από κάποιο άτομο, αλλά η σωστή λειτουργία και η ανάθεση ρόλων και αποφασιστικών αρμοδιοτήτων στον τεχνικό διευθυντή.

Πολύ τρέξιμο
Τις τελευταίες εβδομάδες οι άνθρωποι της Ομόνοιας «οργώνουν» την Κύπρο και επισκέπτονται «πράσινους» χώρους, σε Παγκύπριες συγκεντρώσεις με στόχο τη συλλογή χρημάτων και τη συσπείρωση του κόσμου. Το εγχείρημα, που κρίνεται πετυχημένο, απαιτεί πολύ οργάνωση και τρέξιμο. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Ράινερ Ράουφμαν που είναι κάθε μέρα παρών σε ένα χωριό/πόλη, όπως και στον εκπρόσωπο Τύπου Ανδρέα Δημητρίου που καλύπτει δημοσιογραφικά τις συγκεντρώσεις.

«Πώς και δεν παίζει;»
Τρελάθηκε ο προπονητής της Ζαλγκίρις Βίλνιους όταν είδε από κοντά τον Κρίστη Ανδρέου στα δοκιμαστικά στην Κύπρο, πριν από μερικούς μήνες. Ο κόουτς της πρωταθλήτριας Λιθουανίας αναρωτήθηκε δημόσια «πώς στο καλό αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν παίζει σε ομάδα στην Κύπρο;». Ο Κρίστης εδώ και μερικές εβδομάδες συνεχίζει στη Ζαλγκίρις, όπου είναι βασικός και σκοράρει.

Παιδιά από Νορβηγία
Πριν από μερικές ημέρες δώδεκα νεαροί από τη Νορβηγία φιλοξενήθηκαν στην Κύπρο, στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος του δικοινοτικού PeacePlayers Cyprus και του νορβηγικού Nesodden. Οι δώδεκα Νορβηγοί, μαζί με ισάριθμους ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους πέρασαν μία εβδομάδα μαζί, με στόχο να κτιστούν γέφυρες επικοινωνίες και συμφιλίωσης μεταξύ της νεολαίας του νησιού μας.

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση