ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα βραβεία της Country Music στο Λας Βέγκας

Βραβείο Νέου Καλλιτέχνη πήρε ο Τζάστιν Μουρ και βραβείο καλύτερου ερμηνευτή ο Jason Aldean

Kathimerini.gr

Μείζον γεγονός για το κοινό της μουσικής country στις ΗΠΑ και αλλού είναι τα ετήσια βραβεία που απονέμονται σε πολλές κατηγορίες επιβεβαιώνοντας τη φήμη καθιερωμένων αστέρων και εγγράφοντας τις ανερχόμενες δυνάμεις στο μουσικό στερέωμα αυτού του είδους που έχει μεγάλη απήχηση σε πολλές χώρες.

Η 49η απονομή των βραβείων της μουσικής country έγινε στο Λας Βέγκας και όπως πάντα ήταν μία μεγάλη γιορτή, που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κλασικές αξίες, όπως ο Tim McGraw που κέρδισε το καλύτερου βίντεο (στο οποίο εμφανίζεται η γυναίκα του, διάσημη, επίσης σταρ της κάντρι Faith Hill και ο Keith Urban, σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν) έλαμψαν και πάλι αλλά πολλά νέα ονόματα απέκτησαν μεγάλη δημοσιότητα, επίσης. Βραβείο Νέου Καλλιτέχνη πήρε ο Τζάστιν Μουρ και βραβείο καλύτερου ερμηνευτή ο Jason Aldean. Το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας πήρε η Μιράντα Λάμπερτ.

Καλύτερο άλμπουμ το «Same Trailer Different Park» της Kacey Musgraves και καλύτερο τραγούδι το «Ι Drive Your Truck» του Lee Brice.  Βραβείο καλύτερου entertainer, κέρδισε ο Τζωρτζ Στρέιτ.

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση