ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Gisele στο στόχαστρο της εφορίας

«Σύμφωνοι, κερδίζω πολλά, αλλά όχι όσα λένε» δήλωσε η ίδια

Kathimerini.gr

Η Gisele Bündchen  αποκάλυψε ότι είχε ελεγχθεί από την εφορία IRS, λόγω της παρουσίας της στην λίστα του FORBES με τους πιο πλούσιους ανθρώπους. Όπως δήλωσε το μοντέλο στο MdeMulher το να είναι στην λίστα με τους πιο πλούσιους δεν είναι προτεραιότητά της:

«Είναι λυπηρό, γιατί οι άνθρωποι που τα γράφουν αυτά δεν έχουν τις πληροφορίες από τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Σύμφωνοι, κερδίζω πολλά, αλλά όχι όσα λένε. Έχω ήδη ελεγχθεί από την εφορία IRS λόγω αυτής της λίστας. Το να είμαι ή όχι σε αυτή τη λίστα, δε με αφορά. Έχω τα ίδια ενδιαφέροντα, την ίδια ρουτίνα με κάθε γυναίκα. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου καλά, να είμαι μια καλή σύζυγος και να εργάζομαι. Αυτό που έχει αξία για εμένα είναι τα παιδιά μου να έχουν μόρφωση, ο άντρας μου να είναι ευτυχισμένος, και οι άνθρωποι να λαμβάνουν θετική ενέργεια από εμένα. Πρέπει να υπάρξει ένα περιοδικό που να μετρά την γνώση, την κατανόηση και την αγάπη των ανθρώπων. Αυτά είναι η δύναμη».

Το FORBES για να δημοσιεύσει τις λίστες του λαμβάνει υπόψιν τις καμπάνιες, τις συνεργασίες και τις δημοσιεύεσεις κάθε μοντέλου για να κάνει μια εκτίμηση για το πόσα κερδίζουν.

Εκτός από την Gisele και η Kate Moss είναι ένα ακόμα μοντέλο που φιγουράρει στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους σύμφωνα με το FORBES.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ