ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γράφει... η παρακάμερα

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Επιστρέφει ο Βοού
Σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου προτάθηκε από τώρα ο Πατρίκ Βοού. Ο Ιβοριανός φορ δεν περνάει καλά στην Ντιναμό Τιφλίδας και επιθυμεί να επιστρέψει στην Κύπρο, αν και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2016 με ετήσιες απολαβές 250.000 ευρώ. Για να υλοποιηθεί η επιθυμία του θα πρέπει να μείνει ελεύθερος και να ρίξει κατά πολύ το κασέ του. Άλλωστε στην ΑΕΛ αμειβόταν με μόλις 80.000 τον χρόνο.

Θέλει να μείνει
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Τόμας Ντε Βινσέντι την έχει… βρει –για τα καλά μάλιστα– στην Κύπρο και θέλει να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό φάνηκε και από τα καρφιά που έριξε ο Αργεντινός για τη Σούπερ Λίγκα αλλά και από την κάθοδο του εκπροσώπου του στο νησί. Και σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ’χει ο… Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος μπορεί να διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, όμως καθώς δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, δύσκολα θα τον πάρει με το ζόρι στον Πειραιά.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός
Από το Σάββατο (12/04) έχει ξεκινήσει η δράση στο ετήσιο Τουρνουά Αγίας Νάπας, στο οποίο συμμετέχουν πάνω από τρεις χιλιάδες ποδοσφαιριστές ηλικίας 7 με 16 ετών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Κύπρο, αφού τις μέρες του τουρνουά, στην περιοχή συρρέουν σχεδόν δέκα χιλιάδες άτομα.

Πάλι Κύπριος
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Κύπριος προπονητής, ο Νίκος Παναγιώτου, θα βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου Coca Cola. Από το 2011 και εντεύθεν στον τελικό έχουν βρεθεί οι Λάρκου, Μιχαηλίδης, Χριστοδούλου και Χριστοφόρου ενώ η τελευταία μονομαχία ξένων σε πάγκους φιναλίστ ήταν το 2010 όταν ο Κρισμάρεβιτς κέρδισε τον Γιοβάνοβιτς (Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 2-1).

Κέρναγε ο Φανιέρος
Τον γύρο της Αραδίππου σε ανοικτό λεωφορείο έκανε ο Ερμής μετά την πρόκριση στον τελικό. Οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας το γλέντησαν με την ψυχή τους, ενώ όταν το πούλμαν πέρασε από τις Φοινικούδες ανέλαβε δράση ο Λουκάς Φανιέρος, ο οποίος κέρναγε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Καλοβλέπει Μάτσι
Μεταγραφικό σενάριο για μετακίνηση του Νασίρ Μάτσι στην Ανόρθωση υπήρχε τον περασμένο Ιανουάριο, εντούτοις η μεταγραφή κόλλησε στην άρνηση του Ολλανδού επιθετικού. Η έλευση του Φαν Λέουβεν όμως στην «Κυρία» δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού.

Οι καιροί αλλάζουν
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, είπε πρόσφατα ότι είναι λαϊκή απαίτηση να μείνει ο Κώστας Καϊάφας και δεν μπορεί να πάει κόντρα στον κόσμο. Όλοι θυμόμαστε τη διαμάχη του νυν προέδρου με τους οπαδούς, που έληξε τον χειμώνα του 2008 με την αποχώρησή του από την προεδρία. Έξι χρόνια μετά και είναι φανερό ότι οι καιροί άλλαξαν.

Στην Τότεναμ
Στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ βρίσκονται δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές, για δοκιμαστικά μερικών εβδομάδων. Πρόκειται για τον Μανώλη Χαραλάμπους από την Πάφο (Ολύμπικο) και τον Βασίλη Πέτρου από τη Λάρνακα (Αθλέτικο). Είναι η δεύτερη φουρνιά Κύπριων που πάει για δοκιμές πέραν της μιας εβδομάδας στη Τότεναμ, μετά τους Σπυρίδη, Χαραλάμπους και Ιωάννου που είχαν πάει τον Σεπτέμβριο.

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση