ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: 5x3=πρωτάθλημα, απλά τα πράγματα

Οι γαλαζοκίτρινοι ορίζουν την τύχη τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Στον ΑΠΟΕΛ αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με την ΑΕΛ και επικεντρώνονται στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή στο ΓΣΠ. Για να έχει αξία η νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» απέναντι στην ομάδα του Πέτεφ θα πρέπει να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτέλεσμα και στους επόμενους αγώνες.

Γίνεται λόγος ότι ο ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση ισοβαθμίας θα είναι στην 1η θέση όμως αυτό δεν ισχύει 100%. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας μέχρι στιγμής πλεονεκτούν απέναντι στην ΑΕΛ αφού ο συντελεστής τερμάτων είναι 6-4 υπέρ της ομάδας της Λευκωσίας.

Όμως πριν το συντελεστή τερμάτων μετράει και το ποιος έχει τις περισσότερες νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Υπάρχει ένα σενάριο που αν ισοβαθμήσουν οι δυο ομάδες η ΑΕΛ θα έχει το πλεονέκτημα. Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού πάνε στο ντέρμπυ της τελευταίας αγωνιστικής στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ και καταφέρουν και πάρουν τη νίκη θα ανέβουν στην κορυφή αφού στα μεταξύ τους παιχνίδια θα μετρούν 2 νίκες έναντι μίας του ΑΠΟΕΛ. Άρα δεν έχει πλεονέκτημα η ομάδα της Λευκωσίας σε όλα τα σενάρια ισοβαθμίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ αρχίζουν από σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πιπίνης και Ολιβέιρα. Τη θέση τους στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Αντωνιάδης και Κακά. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Βινίσιους ο οποίος εξέτισε την ποινή.

Σε μια άλλη εξέλιξη σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Νικόλα Ιωάννου. Ο 19χρονος Κύπριος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση