ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Σανγκόι έκρινε το φιλικό

Σκληρό παιχνίδι στο Τσίρειο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

. Με σκόρερ τον Γκαστόν Σανγκόι ο Απόλλωνας κέρδισε την Ανόρθωση με ένα 1-0 σε ένα φιλικό που δεν είχε πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες εμφανώς κουρασμένες από τις σκληρές προπονήσεις δεν έβγαλαν φάσεις ενώ οι προπονητές των δύο αντιπάλων έβγαλα τα δικά τους συμπεράσματα.

Περισσότερο ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις της Ανόρθωσης ο τραυματισμός του Αμπουρχάνια που αποχώρησε λίγο πριν το ημίχρονο. Στο παιχνίδι ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλύτερα και έφτιαξε δύο καλές φάσεις με Γκίε Γκίε και Παπουλλή. Στην συνέχεια η Ανόρθωση ισορρόπησε και το ημίχρονο έκλεισε 0-0 Στην επανάληψη ο Απόλλωνας σκόραρε στην πρώτη καλή φάση που βρήκε ενώ και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ένεκα των πολλών αλλαγών. 

Συνθέσεις:

Απόλλων: Βάλε, Μερκής, Ρομπέρ, Αγγελή, Στυλιανού(65΄Αντωνίου), Χαμντανί, Βασιλείου, Μέριεμ, Γκιέ, Σανγκόι(80΄ Γουίλερ), Παπουλής


Ανόρθωση: Βέγκα(46΄ Βαλβέρδε), Σεράν, Τονούτσι(64΄Οικονόμου), Δημητρίου, Νούχου(46΄ Μάκος), Μαϊσουράτζε, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια(43΄ Μαραγκός), Αβραάμ(46΄ Θεοδώρου), Κάλβο(46΄Ανδρέου), Ιακοβένκο(46΄ Μακρής)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση