ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής: Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης

Ήττα με 1-0 από τη Γιάνγκ Μπόις, στο ντεμπούτο σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Ερμής στο 1ο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του ηττήθηκε με 1-0 από τη Γιάνγκ Μπόις και παρέμεινε ζωντανός για την πρόκριση.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου θα έχει την ευκαιρία σε μια βδομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κορυφαίος για τους «φτεροπόδαρους» ήταν ο Σκοπιανός τερματοφύλακας της ομάδας Μποκατίνοφ που με τις επεμβάσεις του κράτησε δείκτη του σκορ στο 1-0. Το γκολ για τους Ελβετούς πέτυχε ο Νουτζόλο στο 58ο λεπτό με δυνατό πλασέ.

Οι Ελβετοί έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν 2ο  γκολ. Μάλιστα ο Ερμής θα μπορούσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Ταραλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μβόκο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γιάνγκ Μπόις: Μβόγκο, Λέτζακς, Ρόχατ, Βούθριχ, Σούτερ, Κοστάνζο, Στέφεν (70΄ Ζαράτε), Γκάιτς, Φρέι, Νουτσόλο, Κούμπο (23΄ Αφούμ)

Ερμής: Μπογκαντίνοφ, Ζάρκοβιτς, Ουόν (46'Παουλίνιο), Τσίνα, Πίνα, Ταραλίδης, Μοράν (66' Ιλουρίντζε), Πάκερ, Παλαθουέλος, Αξέντε (78'Αράμπα), Μπελούσο.

Κίτρινες κάρτες: Γουιτριχ, Κάτσιτς, Παλαθουέλος, Ταραλίδης, Παουλίνιο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση