ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Για το πρώτο βήμα

Ποιο το πλάνο του Χριστάκη Χριστοφόρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται απόψε (20:30 – Sport Plus 2) την Λοκομοτίβ Μόσχας στα πλαίσια του πρώτου αγώνα για τα play off του Europa League και στοχεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα αφήνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Ρωσίας.

«Μπορώ να πω ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας. Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και έχουμε δουλέψει και στα δυο. Η ομάδα μας είναι έμπειρη. Οι παίκτες μας έχουν δίψα, θέληση και κίνητρο για να πετύχουν ότι και πέρσι», ανέφερε αρχικά χθες ο Χριστάκης Χριστοφόρου και συνεχίζοντας τόνισε:
 
«Η Λοκομοτίβ είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλο προϋπολογισμό. Αλλά οι προϋπολογισμοί αυτοί είναι λίγο πλασματικοί και ίσως υπερτιμημένοι για το Ρωσικό πρωτάθλημα. Μας υπολογίζει αρκετά η Λοκομοτίβ, θα έρθουν νωρίς και θα κάνουν δυο προπονήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί να μην πάρουμε την πρόκριση; Η πρόκριση δεν θα κριθεί μόνο αύριο αλλά και στον επαναληπτικό. Για να τα καταφέρουμε θέλουμε την στήριξη του κόσμου και των οργανωμένων».

Το πλάνο του Χριστάκη

Ο Κύπριος τεχνικός έχει λίγο-πολύ έχει κατασταλάξει στο πλάνο του αγώνα, έχοντας την πολύ σημαντική απουσία του τιμωρημένου Σανγκόι. Απουσιάζουν και οι τραυματίες Κυρίακου και Φανή.

Ο Βάλε θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας ο Μερκής έχοντας πλάι του είτε τον Αγγελή, είτε τον Αντράντε. Δεξία θα είναι Στυλιανού ή Μούλντερ και αριστερά Βασιλείου.

Στον άξονα θα κινούνται οι Χαμντανί και Γκουλιόν, με τον Μεριέμ να κινείται πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτή. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Παπουλής και στην κορυφή ο Γκίε Γκίε.  Για το αριστερό άκρο της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Ρομπέρ, αντί του Ρέζεκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση