ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο φεστιβάλ Γάλακτος

Μαζί του οι συμπατριώτες μας Σταύρος Κωνσταντίνου, Χρίστος Ριαλάς και Ιωάννα Πολυβίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου, ο Γιάννης Πλούταρχος, θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ Γάλακτος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Γήπεδο Χαλκάνωρα «Δημήτρης Χάματσος» στο Δάλι. Μαζί του οι συμπατριώτες μας Σταύρος Κωνσταντίνου, Χρίστος Ριαλάς και Ιωάννα Πολυβίου. Το φεστιβάλ διοργανώνει το Σωματείο Χαλκάνωρ Ιδαλίου, με τη διαχρονική στήριξη της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Και φέτος μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο πρόγραμμα έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Στόχος του προγράμματος «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», είναι η βελτίωση και αναβάθμιση χώρων φροντίδας, απασχόλησης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας των παιδιών σε ολόκληρη την Κύπρο. Από τον Ιούνιο του 2013, μέσα από το πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ έχει ολοκληρώσει 18 έργα σε σχολεία και κοινότητες σε ολόκληρη την Κύπρο και έχει προσφέρει δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Εταιρικής Εικόνας της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Κα Σωτηρούλλα Σωτηρίου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος θα είναι μαζί μας για μια ξεχωριστή συναυλία, μέσα από την οποία θα ενισχύσουμε το σημαντικό έργο του προγράμματος “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ” έτσι ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα έργα που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα παιδιά. Περήφανα ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της περσινής μας υπόσχεσης για τη δημιουργία μιας επιστημονικής - επιμορφωτικής αίθουσας, του “Πλανητάριου” που βρίσκεται στο Λύκειο Ιδαλίου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο θα ενισχύσει την επιμόρφωση τόσο των μαθητών του Λυκείου Ιδαλίου, όσο και της ευρύτερης περιοχής. Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στηρίζει σταθερά το Φεστιβάλ Γάλακτος εδώ και 22 χρόνια. Ως η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία του τόπου μας, είμαστε πάντα κοντά σε κάθε ενέργεια που αναδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα και τη μεγάλη διατροφική αξία του φρέσκου κυπριακού γάλακτος».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πλούταρχος ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που θα βρίσκομαι στην Κύπρο την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου για το Φεστιβάλ Γάλακτος 2014. Το γεγονός ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ” της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ με κάνει να νιώθω πραγματικά περήφανος. Είμαι πλέον και εγώ εθελοντής στο πρόγραμμα “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ” και με το δικό μου τρόπο θα κάνω ό,τι μπορώ έτσι ώστε να ενισχύσω αυτό το κύμα αγάπης που έχει ξεκινήσει στην Κύπρο. Μια τέτοια προσπάθεια μας θυμίζει ότι η πορεία μας σαν άνθρωποι είναι πολύ διαφορετική από αυτή που πιστεύουμε. Ελάτε όλοι λοιπόν στη συναυλία για να περάσουμε όμορφα και για να ενισχύσουμε τη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ”».  

Το Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί μια γιορτή που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ντόπια παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς όπως έχει καθιερωθεί, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πέραν της μεγάλης συναυλίας, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν δωρεάν φρέσκα εγχώρια προϊόντα.

Info
Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Γήπεδο Χαλκάνωρα «Δημήτρης Χάματσος» στο Δάλι.
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Γάλακτος 2014 έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας www.soldouttickets.com.cy καθώς και σε όλα τα περίπτερα SO EASΥ.  
Προπώληση: €10
Γενική Είσοδος: €15
Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 77 77 88 44.

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση