ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι γυμνές φωτογραφίες της Lady Gaga στην Αθήνα

Από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου διαμένει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Lady Gaga έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης. Η ίδια έκανε την έξοδό της από τα vip του Ελ.Βενιζέλος μετά τις 8, αποζημιώνοντας με ένα μίνι-show τους φανς και τους φωτορεπόρτερ που είχαν συγκεντρωθεί για να την υποδεχθούν.

Η συνέχεια δόθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου διαμένει η τραγουδίστρια, η οποία από τις 9 και μετά επιδόθηκε σε μαραθώνιο δημοσιεύσεων στο Instagram με προκλητικές φωτογραφίες και μηνύματα για τους Έλληνες.

Όσο προκλητική, εκκεντρική ή και κιτς αν χαρακτηρίζεται από τις πρώτες στιγμές η εμφάνισή της Lady Gaga στην Αθήνα, δεν αποτελεί έκπληξη για όσους είναι εξοικειωμένοι με το φαινόμενο της εποχής.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η φυσιολογική της παρουσία θα ξένιζε και ενδεχομένως θα αποκάλυπτε σημάδια αδιαφορίας από πλευράς της.

Είναι η πιο εκκεντρική ντίβα της εποχής της και αυτό που φροντίζει με κάθε τρόπο είναι να μην περνάει απαρατήρητη, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 25.000.000 άλμπουμ και πάνω από 90.000.000 singles παγκοσμίως.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ