ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από ορκισμένος εργένης, ορκισμένος σύζυγος (φωτο)

Το ζευγάρι έφτασε στη Βενετία την Παρασκευή με ξύλινο ταχύπλοο

Kathimerini.gr

Είναι πλέον επίσημο. Ο Τζορτζ Κλούνει αθέτησε τον όρκο του να παραμείνει εργένης δίνοντας όρκο πίστης και αφοσίωσης στην αγαπημένη του Άμαλ Αλαμουντίν. Η επιβεβαίωση ήρθε γραπτώς από τον εκπρόσωπο του διάσημου ηθοποιού. «Είναι βέβαιο. Παντρεύτηκαν το Σάββατο το βράδυ στη Βενετία», ανέφερε η επιστολή του Σταν Ροζενφιλντ προς το πρακτορείο Reuters.

Ο Κλούνεϊ και η Βρετανίδα δικηγόρος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ανεπίσημη ιδιωτική τελετή στη Βενετία, η οποία θύμιζε Χόλυγουντ της Αδριατικής, με δεκάδες εκλεκτούς καλεσμένους να δίνουν το «παρών» στο φαντασμαγορικό θέαμα που πολλοί χαρακτήρισαν ως το «πάρτι της χρονιάς».

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στο δημαρχείο του 14ου αιώνα. Ωστόσο το ζεύγος έκανε την έκπληξη επισπεύδοντας το γεγονός. Πάντως, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού για λόγους επισημοποίησης.

Μεταξύ των καλεσμένων που τίμησαν το ζευγάρι και παραβρέθηκαν στην τελετή στο ξενοδοχείο Αμάν, που στεγάζεται στο μέγαρο Papadopoli, ήταν οι ηθοποιοί Ματ Ντέιμον και Μπιλ Μάρει καθώς και η Σίντι Κρόφορντ, η εκδότρια της Vogue Αννα Γουίντουρ και ο τραγουδιστής Μπόνο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι από το «γεγονός της χρονιάς» δεν έλειπαν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπραντ Πιτ και Κέιτ Μπλάνσετ.

Ο Τζορτζ Κλούνει από το Κεντάκι που έγινε γνωστός με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «ER» είχε ορκιστεί να μην ξαναπαντρευτεί ποτέ έπειτα από  το διαζύγιο του το 1993 από την ηθοποιό Τάλια Μπαλσαμ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες είχε βάλει στοίχημα 100.000 δολαρίων με την Μισέλ Φάιφερ ότι θα παρέμενε εργένης. 

Η Αμαλ Αλαμουντίν που έχει γεννηθεί στον Λίβανο έχει εκπροσωπήσει ως δικηγόρος την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και τον ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασανζ.

Το ζευγάρι έφτασε στη Βενετία την Παρασκευή με ξύλινο ταχύπλοο με την ονομασία «Amore», δηλαδή έρωτας, το οποίο συνόδευαν δεκάδες άλλα σκάφη, ως μια σύγχρονη εκδοχή της τελετής εισόδου των Δόγηδων της Βενετίας στα τέλη του 7ου αιώνα.

Η Αλαμουντίν επέλεξε να φορέσει κατά την άφιξή της ένα ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα, ενώ σε πάρτι που δόθηκε προς τιμήν της το βράδυ της Παρασκευής φόρεσε μια κόκκινη «τουαλέτα» με μαύρες πεταλούδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36 ετών δικηγόρος άλλαξε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 12 ενδυμασίες, ενώ το νυφικό ήταν δια χειρός Αλεξάντερ Μακ Κουίν.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ