ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Amal Alamuddin: Οι μεγάλοι οίκοι υπέγραψαν το νυφικό της στιλ

Φόρεσε ένα εντυπωσιακό Oscar de la Renta νυφικό την ημέρα του γάμου της

Kathimerini.gr

Η Amal Alamuddin έγινε μέσα σε λίγους μήνες η πιο αξιοζήλευτη γυναίκα του διεθνούς jet set, αφού κατάφερε να παντρευτεί τον αμετανόητα -μέχρι πρότινος- εργένη George Clooney. Οι εορτασμοί για τον γάμο τους κράτησαν τρεις μέρες με τις πολυπόθητες φωτογραφίες από την τελετή και τις δεξιώσεις να κυκλοφορούν λίγες μέρες μετά στα περιοδικά. Η λιβανέζικης καταγωγής όμορφη δικηγόρος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media με τις στιλιστικές της επιλογές τόσο την ημέρα του γάμου της όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον διάσημο σύζυγό της.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας πρωτοστάτησαν στο νυφικό της στιλ με την γκαρνταρόμπα της στην Βενετία  να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δημιουργίες των Oscar de la Renta, Dolce&Gabbana, Prada και Giambattista Valli. Η 36χρονη Amal φόρεσε ένα εντυπωσιακό Oscar de la Renta νυφικό- με τιμή που ξεπερνά τα 12.000 ευρώ- την ημέρα του γάμου της, custom made με διαμάντια και μαργαριτάρια, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το εντυπωσιακό μπούστο της. Τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν δώρο από τους γονείς της Baria και Ramzi Alammudin, ένα σετ από μαργαριταρένια σκουλαρίκια με μικρά διαμάντια που συμπλήρωναν ιδανικά το νυφικό της. Την επόμενη μέρα ο Clooney και η Amal παντρεύτηκαν και με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βενετίας, με την νύφη να κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του τριημέρου με ένα Stella McCartney σύνολο. Το εξακοσίων ευρώ λευκό παντελόνι της και το navy cream top της- ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη- σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό καπέλο που έδειξε τις βρετανικές επιρροές στο look της, την ανέδειξαν σε style icon που συναγωνίζεται επάξια την Kate Middleton.

Ακολουθώντας τα βήματα της δούκισσας του Κέιμπριτζ που προτιμά ρούχα διάσημων σχεδιαστών για τις επίσημες εμφανίσεις της, η Amal έδειξε ότι λατρεύει την μόδα από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Βενετία όταν εμφανίστηκε με ένα ριγέ φόρεμα Dolce&Gabbana και γυαλιά Prada. Η γοητευτική δικηγόρος επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση ως κυρία Clooney ένα πολύχρωμο Giambattista Valli Haute μίνι φόρεμα αξίας 4.000 ευρώ με περίκομψα κεντήματα και γόβες Specchio, ενώ για το επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε πριν το γάμο επέλεξε ένα Alexander McQueen φόρεμα, το ίδιο που είχε φορέσει και η Michelle Obama σε επίσημο δείπνο με τον σύζυγό της το 2011. 

Με την Anna Wintour της Vogue να παρατηρεί από κοντά κάθε της εμφάνιση, η Amal κατέκτησε τον τίτλο της ‘Πρώτης Κυρίας του Hollywood’- όπως αναφέρουν διάσημοι fashion editors- εφόσον είναι μια γυναίκα που ξέρει να ντύνεται με στιλ και να αναδεικνύει με αυτοπεποίθηση και χάρη τα ρούχα που επιλέγει. Όπως χαρακτηριστικά παρατήρησε και ο fashion editor Simon Glazin «η άφιξή της με Dolce & Gabbana έδειξε την chic γκαρνταρόμπα της για τα ταξίδια, το κόκκινο McQueen φόρεμα ήταν μια τέλεια σέξι εμφάνιση, το μίνι Giambattista Valli έδειξε την κομψότητά της, ενώ το σύνολο που επέλεξε για τον πολιτικό γάμο έδειξε την κλασσική και κομψή της πλευρά. Το νυφικό της είναι το φόρεμα που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες να φορέσουν. Ήταν πραγματικά ένα αριστούργημα. Οι γυναίκες θα θέλουν την γκαρνταρόμπα της και θα θέλουν να μιμηθούν το στιλ της». Η κυρία Clooney είναι σίγουρα μια γυναίκα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο της showbiz και των περιοδικών αλλά και των μεγάλων οίκων μόδας που θα θέλουν να ‘ντύσουν’ τις μελλοντικές δημόσιες εμφανίσεις της.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ