ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με αγωγές απειλεί η Αριστοτέλους

Μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι έλαβε 10.000 ευρώ για την παρουσίαση των παικτών της Αλκής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στα Δικαστήρια προσφεύγει η τηλεοπτική παρουσιάστρια του Mega Χριστιάνα Αριστοτέλους με αφορμή ισχυρισμούς για το πρόσωπό της στη δίκη για το τουρκοκυπριακό τεμάχιο στη Δρομολαξιά.'

Οπως ειπώθηκε, η παρουσιάστρια έλαβε ποσό 10.000 ευρώ από τον τότε πρόεδρο της Αλκής Νίκο Λίλλη για να παρουσιάσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι ισχυρισμοί έγιναν στην αντεξέταση του κατηγορούμενου Αντώνη Ιωακείμ από την Κατηγορούσα Αρχή. Χαρακτηριστικά, ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι:«Να κάνεις πάρτι σε κέντρο στο Μακένζυ για παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας με 200 άτομα καλεσμένους και όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Λίλλη.

Ακόμα και στη Χριστιάνα Αριστοτέλους τής έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για να κάνει την παρουσίαση» ανέφερε, επαναλαμβάνοντας πως «ο Λίλλης έβαζε τα λεφτά στην ΑΛΚΗ και έκανε ό,τι ήθελε».

Στην ίδια κατάθεση ο μάρτυρας υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές της Αλκής  λάμβαναν ποσά 20 και 25 χιλιάδων ευρώ το μήνα.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ