ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Είδε Γκλάντμπαχ κι έρχεται ο Αντόνε

Σήμερα θα έχει την πρώτη του κουβέντα με τους παίχτες του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα θα έχει απόψε ο Ιοάν Αντόνε. Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα επιστρέφει από το Αννόβερο όπου βρέθηκε χθες για να παρακολουθήσει τη νίκη με 3-0 της Γκλάντμπαχ και σήμερα θα έχει την πρώτη του κουβέντα με τους παίχτες του.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι τον περιμένει πολλή δουλειά, καθώς το παιχνίδι με τη Μπορούσια πλησιάζει και δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση.

Ο Αντόνε θα συνομιλήσει με τους παίχτες του τονίζοντας τι θα θέλει να δει στη συνέχεια ενώ δεν αποκλείεται από την πρώτη στιγμή να προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία του για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Πρόκειται να ντεμπουτάρει κατ’ ευθεία στα βαθιά και μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει αρκετά την πορεία του Απόλλωνα στον όμιλό του.

Παρ’ όλα αυτά σίγουρα έχει και ο ίδιος την όρεξη που απαιτείται καθώς αναλαμβάνει μια ποιοτική ομάδα και θα πρέπει απλά να αλλάξει λίγες λεπτομέρειες, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια.

Με τον Αντόνε οι του Απόλλωνα θέλουν να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά κανείς δεν παραβλέπει και την καλή πορεία στο Europa League, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει τις εμπειρίες και για τους δύο αυτούς στόχους, αλλά και για το κύπελλο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση