ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Κέρδη σε έμψυχο δυναμικό

Χρήστος Γουίλλερ και Λούκα Στογιάνοβιτς έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Αναμφίβολα, η χθεσινή νίκη του Απόλλωνα πάνω στον Εθνικό ήρθε σε μια στιγμή που άπαντες τη χρειάζονταν. Μια νίκη ηρεμίας, που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση και με κέρδη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι χάρηκαν που είδαν τον Απόλλωνα να παρουσιάζεται σοβαρός, κόντρα σε μια ομάδα που πέρσι έκανε πολλή ζημιά. Οι κυανόλευκοι είχαν πάθος στο παιχνίδι τους, κάτι που έλειψε από τα τελευταία παιχνίδια, όπου εμφανίζονταν χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία.

Φαίνεται πως αλλάζει σιγά σιγά το κλίμα μετά τη μίνι φουρτούνα που πέρασε η ομάδα τον τελευταίο μήνα, ωστόσο αυτό θα αποδειχτεί εμπράκτως στο γήπεδο και στο εγγύς μέλλον. Στο παρόν στάδιο στην ομάδα μπορούν να χαμογελούν και για τα κέρδη στο έμψυχο δυναμικό.

Ασφαλώς και ο λόγος γίνεται για τους νεαρούς Χρήστο Γουίλλερ και Λούκα Στογιάνοβιτς. Παίχτες που έδειξαν πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθειες άμα τους ζητηθεί και που σίγουρα η χθεσινή τους επιλογή ως βασικοί θα τους δώσει το έναυσμα για ακόμη περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις. Αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι για τον Απόλλωνα, καθώς έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία. Παρ’ όλα αυτά, κανείς από τους δυο τους δεν εμφανίστηκε ψαρωμένος, παρά του ότι αυτό ήταν το επίσημο ντεμπούτο και για τους δυο.

Στα θετικά περνά και η εμφάνιση του Φώτη Παπουλή. Εξαιρετικός μετά από καιρό ο Ελλαδίτης, είχε όρεξη μπροστά, έχοντας ένα δοκάρι και πολλές μοιρασμένες μπαλιές. Μια εμφάνιση που θα βοηθήσει και τον ίδιο να αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Tέλος, η επανεμφάνιση του Γιώργου Βασιλείου στο αρχικό σχήμα χαροποιεί την τεχνική ηγεσία, καθώς βλέπει πως μπορεί να στηρίζεται σε άλλον έναν ποδοσφαιριστή που έλειψε στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα έδειξε εμπράκτως το βάθος που διαθέτει, καθώς δεν ήταν λίγοι οι τραυματισμοί παιχτών. Ωστόσο, όσοι αγωνίστηκαν φρόντισαν να μην γίνουν φανερές οι απουσίες και τόνισαν με τον καλύτερο τρόπο πως η φετινή ομάδα έχει (και) γερό πάγκο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση