ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ξεχασμένο Blackberry του Ομπάμα

Σταμάτησε το Marine One για να πάρει το κινητό του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να εξέρχεται του του ελικοπτέρου του, Marine One, και να τρέχει πίσω στο Λευκό Οίκο προκειμένου να πάρει το... τηλέφωνό του!

Λίγα μόλις λεπτά πριν, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, και ενώ αυτό ήταν έτοιμο να απογειωθεί προκειμένου να τον μεταφέρει στο Λας Βέγκας για την προώθηση της μετανάστευσης αμνηστίας, ξαφνικά, ο Αμερικανός Πρόεδρος εμφανίστηκε στην πόρτα και εξερχόμενος από αυτό, κατευθύνθηκε με γοργό βήμα πίσω στο Λευκό Οίκο, γιατί είχε ξεχάσει κάτι όπως είπε στους δημοσιογράφους.

Κατά την επιστροφή του στο ελικόπτερο και ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους γιατί επέστρεψε στο κτήριο του Λευκού Οίκου, ο Ομπάμα χαμογελαστός τους έδειξε το κινητό του τηλέφωνο.

Αμετακίνητος από τα Blackberry
Ο Μπαράκ Ομπάμα αποτελεί ενδεχομένως τον πιο πιστό, «γνωστό» πελάτη της BlackBerry, αφού παραμένει πιστός στα κινητά τηλέφωνα της καναδικής εταιρείας, προκειμένου να επικοινωνεί με τα 10 πρόσωπα, τα οποία έχουν την προσωπική του ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ένα χρόνο πριν, ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε αποκαλύψει πως δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει το iPhone, για «λόγους ασφαλείας», παρ' όλο που μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί το tablet  της αμερικανικής Apple.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση