ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπάρτσα – Αρχηγοί και Άιντα στο Προεδρικό

Το ΔΣ της Μπαρτσελόνα θα γίνει δεχτό από τον ΠτΔ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αυριανή μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως το φορτωμένο πρόγραμμα  δεν θα σταθεί αρνητικός παράγοντας για να συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στην Κύπρο για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως ανακοινώθηκε από το Προεδρικό στις 9.30 το πρωί Τρίτης η ηγεσία της Ισπανικής ομάδας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να συναντήσει για μισή ώρα τον Νίκο Αναστασιάδη. Άγνωστο παραμένει αν στην συνάντηση θα παρευρίσκονται και παίκτες της ομάδας.

Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στην συνάντηση στο Προεδρικό να είναι παρόντες ο Μέσι και ο Μεϊμάρ ως αντιπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η συνάντηση στο Προεδρικό διευθετήθηκε από φίλους της Μπαρτελόνα στην Κύπρο και την Ισπανική πρεσβεία στην Λευκωσία.

Πληροφορίες φέρουν το ΔΣ της Ισπανικής ομάδας να χαρίζει στον πρόεδρο Αναστασιάδη μια φανέλα της ομάδας. Άγνωστο παραμένει το όνομα που θα φέρει στο πίσω μέρος.

Μετά τους Ισπανούς ο Νίκος Αναστασιάδης θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση