ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: Ο ΠτΔ έμεινε εκτεθειμένος από ανεπάρκεια των ανθρώπων του

Πυρά από τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το θέμα με το συμβόλαιο της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη πρέπει να κλείσει, δεν μπορεί να μείνει αυτό το ζήτημα για πάντα, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος έκανε λόγο για ανεπάρκεια συνεργατών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ, Πρώτη Ενημέρωση, ο Α. Νεοφύτου χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να αλλάξει το συμβόλαιο. Σταράτα, είπε, η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη κακώς άλλαξε τους όρους για το ασυμβίβαστο και το μισθό της. Και πρόσθεσε :

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτούργησε με καλή θέληση. Οι άνθρωποί του δεν λειτούργησαν με σοβαρότητα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έμεινε εκτεθειμένος από ανεπάρκεια των ανθρώπων του». Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι το διακύβευμα για την Κύπρο είναι η επίλυση του κυπριακού και η ανόρθωση της οικονομίας.

Πρόκειται είπε, για τους δύο μεγάλους εθνικούς στόχους. Δυστυχώς, σημείωσε ο κύριος Νεοφύτου, αναλωνόμαστε στα τετριμμένα και από τη μια χάνουμε την μεγάλη εικόνα και από την άλλη επιτυχγάνουμε την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση