ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναβαθμισμένη συνεργασία ΚΟΑ -Φυλακών

Νέα προγράμματα εντάσσονται στο πρόγραμμα των καταδίκων

ΚΥΠΕ

Με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση της συνεργασίας τους στο χώρο των Κεντρικών Φυλακών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα συνάντηση της Αναπληρώτριας Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Άννας Αριστοτέλους και της Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλέας Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, στα γραφεία του ΚΟΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο αθλητισμός θα πρέπει να έχει έντονη παρουσία στο χώρο των Κεντρικών Φυλακών , μέσω του προγράμματος των Σωμάτων Ασφαλείας του οργανισμού.

Προστίθεται ότι η μέχρι τώρα συνεργασία των δύο πλευρών επικεντρωνόταν μόνο στην εκγύμναση των φυλακισμένων από γυμναστές του προγράμματος των Σωμάτων Ασφαλείας του ΚΟΑ και ότι η νέα συνεργασία στόχο έχει την ομαλή ένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία με την προώθηση νέων προγραμμάτων, εμπλουτισμένων με καινοτόμες δραστηριότητες, όπως η άθληση στις γυναικείες φυλακές με το διορισμό γυμναστή, ενώ θα αυξηθούν και οι συνολικές ώρες άθλησης στους άνδρες.

Ο ΚΟΑ αναφέρει ακόμη ότι θα παραχωρηθεί αθλητικό υλικό με βάση τις ανάγκες του προγράμματος και ότι θα δοθεί έμφαση και στην επιμόρφωση με τη διοργάνωση σεμιναρίων.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση