ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Απόψε η δοκιμασία στη Ζυρίχη

Η πιθανή ενδεκάδα του Ιοάν Αντόνε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η νέα ευρωπαϊκή πρόκληση του Απόλλωνα ξεκινά απόψε στις 22:05 (ΡΙΚ 2 και ΡΙΚ HD). Οι κυανόλευκοι καλούνται να φορέσουν και πάλι το ευρωπαϊκό τους κουστούμι και να δώσουν συνέχεια στο ονειρικό τους ταξίδι, με φόντο την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλό τους στο Europa League.

Μπορεί η αποστολή τους κόντρα στη Ζυρίχη να είναι δύσκολη, μπορεί οι πιθανότητες πρόκρισης να είναι πολύ λίγες, ωστόσο στον Απόλλωνα θέλουν να κυνηγήσουν το παιχνίδι και να  διεκδικήσουν από το ματς ό, τι καλύτερο. Η ομάδα έχει ανέβει στο ευρωπαϊκό στερέωμα, καθώς πρώτη κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο σε εκτός έδρας αγώνες, ενώ στο πρώτο παιχνίδι των 2 ομάδων στο ΓΣΠ κατάφερε να πάρει τη νίκη, κερδίζοντας με 3-2.

Όπως λοιπόν κατάφερε να ξεκινήσει το φετινό του ταξίδι στον όμιλο, έτσι καλείται να το συνεχίσει στην έδρα της αντιπάλου. Ο ίδιος ο Απόλλωνας ξέρει τον τρόπο και απόψε η μοναδική του σκέψη θα είναι στα 90 λεπτά, όπου όσοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα.

Ο Ιοάν Αντόνε θα προχωρήσει σε αλλαγές, όπως προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Μπορεί να θέλει να κρατήσει κάποιους παίχτες φρέσκους για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, ωστόσο το βάθος που έχει η ομάδα του επιτρέπει να έχει τις καλύτερες επιλογές ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως σημειώσαμε και νωρίτερα, μια πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Βάλε, Αντράντε, Αγγελή,  Ρομπέρ, Λόπες, Χαμντανί, Κυριάκου, Μεριέμ, Παπουλής, Τουράμ και Γκίε.

Το πάρτι των φυγάδων έχει αρχίσει από τα χθες και θα κορυφωθεί απόψε στο στάδιο «Letzigrund». Έντονη θα είναι και απόψε η παρουσία τους, καθώς υπολογίζονται 800 – 1000 άτομα να δώσουν νέα παράσταση στο πέταλο όπου θα φιλοξενηθούν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση