ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καλύτερο All-Inclusive Hotel στην Ευρώπη το Oceania Club

Ελληνική διάκριση από τον TripAdvisor

Kathimerini.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΣΣΑΛΟΥ
 

Καλύτερο all-inclusive ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ένα από τα 25 καλύτερα πολυτελή all-inclusive του κόσμου είναι το Oceania Club & Spa της Χαλκιδικής, σύμφωνα με τα Travellers’ Choice® Awards που ανακοίνωσε η παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor για το 2014. Οι εξαιρετικές βαθμολογίες του ξενοδοχείου αφορούσαν τις υπηρεσίες του προσωπικού, στο ξεχωριστό επίπεδο διαμονής στα σχεδόν 300 δωμάτια και σουίτες διαφόρων τύπων και στις υποδομές ευεξίας, στη μεγάλη ποικιλία σε a la carte εστιατόρια και ασφαλώς στο μοναδικό τοπίο στη θάλασσα.

«Το Oceania Club, μέλος πλέον των Ikos Resorts που θα μετονομαστεί σε Ikos Oceania το 2015, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την έννοια του all-inclusive, δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών “Infinite Lifestyle”», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ όπως μαθαίνουμε επίσης θα παραμείνει κλειστό τους χειμερινούς μήνες, ακολουθώντας ένα πλάνο ανακαίνισης ύψους 4 εκατ. ευρώ, και θα ανοίξει ξανά τον Μάρτιο του 2015 με τη νέα ονομασία του.

Τα Ikos Resorts αποτελούν το νέο brand πολυτελών ξενοδοχείων που ξεκινούν την παρουσία τους στην Ελλάδα την ερχόμενη σεζόν και πρόκειται για μια συνεργασία της Oak Tree Capital Management και της Sani AE. Εκτός από το Ikos Oceania, που θα επαναλειτουργήσει στις 27 Μαρτίου 2015, το νέο brand διαθέτει ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, το Ikos Olivia, που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2015. Η Ikos Resorts προγραμματίζει να λειτουργήσει 7-10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια.
 > www.ikosresorts.com

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση