ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Αγία Νάπα και μεταγραφές

Για μπακ και μέσο θα κινηθεί ο Ιοάν Αντόνε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο αγώνας με την Αγία Νάπα πλησιάζει και στον Απόλλωνα συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Μετά από αρκετό διάστημα οι «κυανόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά.

Απουσιάζουν βέβαια, Σανγκόι και Μερκής που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Επιστρέφει όμως ο Μάρκος Γκουγιόν που εξέτισε την ποινή του. Πιο έτοιμος θα είναι ο Μάριος Στυλιανού, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Συνεπώς, ο Ιοάν Αντόνε καταστρώνει τα πλάνα του και το πιθανότερο είναι να προβεί σε λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα. Άλλωστε, τώρα που έχουν μειωθεί οι αγώνες ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιορίσει τις αλλαγές, έτσι ώστε να μπορεί η ομάδα να έχει μία σταθερότητα.

Πέραν από το αγωνιστικό, στον Απόλλωνα βλέπουν και θέματα προγραμματισμού. Είναι δεδομένο ότι οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν στην επικείμενη μετεγγραφική περίοδο.

Μπακ και μέσο

Ο Ιοάν Αντόνε θέλει ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο, αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο Μούλτερ, καθώς δεν έχει πείσει με την απόδοση του. Ο Σαπουνάρου που είχε γραφτεί ο Ρουμάνους δημοσιογράφους δεν ενδιαφέρει τον Απόλλωνα.

Επιπλέον, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, αλλά και στα άκρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Γκριγκόρε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση