ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διάβασε και κατάλαβε

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Καμιά φορά τα πολλά λόγια και οι αναλύσεις επί των αναλύσεων δεν έχουν καμία σημασία. Εικοσιτέσσερις ώρες μετά τις καταγγελίες Παναγή έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς τις αντιδράσεις των ανθρώπων που φέρονται κατά τον διαιτητή να εμπλέκονται στο «σύστημα».

Γιώργος Κούμας: «Ουδέν σχόλιο».

Κώστας Κουτσοκούμνης: «Τέτοια τηλεφωνήματα δεν είναι σπάνια στην ατζέντα μου. Τέτοια τηλεφωνήματα έκανα ουκ ολίγες φορές και στον ίδιο και σε άλλους διαιτητές και τα οποία απαντήθηκαν. Είναι θεμιτό και το θεωρώ καθήκον μου να παίρνω διαιτητές τηλέφωνο για να τους ευχηθώ και να τους προτρέψω να κάνουν μια καλή διαιτησία. Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν κάποιοι πρόεδροι ομάδων δουν τους ορισμούς των διαιτητών, μου ζητούν να κάνω παρέμβαση για να κάνουν οι διαιτητές καλή δουλειά στο γήπεδο. Είναι ο ρόλος μου να φροντίζω για την ψυχολογία του διαιτητή με αυτόν τον τρόπο και δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό».

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Δεν μας φτάνουν τα τόσα προβλήματα που έχουμε σ’ αυτό τον τόπο, η μάππα μας έλειπε τώρα».

Σύνδεσμος Διαιτητών: «Λυπούμαστε γιατί λίγες μέρες πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων οι καταγγελίες του μέλους μας αναστάτωσαν τις οικογένειες των διαιτητών και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα».

Κίκης Φιλίππου: «Αν έχει στοιχεία και μπορεί να τα καταθέσει, θα του βγάλω το καπέλο. Επειδή χάσαμε το σήμα του διεθνή, τα ταξιδάκια και τα οικονομικά οφέλη, βγαίνουμε και πυροβολούμε».


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση