ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστρέφει και καλεί Υπουργικό ο Αναστασιάδης

Στα σχέδια του και η συνάντηση του Συμβουλίου Αρχηγών

ΚΥΠΕ

Η πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη προς τα κόμματα θα συζητηθεί στα πλαίσια Συμβουλίου Αρχηγών, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, την Κυριακή, σημειώνοντας ότι για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος σήμερα χρειάζεται κοινή προσπάθεια.


Σε σχέση, συνέχισε, «με την πρόσκλησή του προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα αναμένεται με την επιστροφή του Προέδρου να υπάρξει και συνάντηση του Συμβουλίου Αρχηγών, το οποίο ανάμεσα σε άλλα θα συζητήσει και το θέμα αυτό».

«Ο Πρόεδρος θα εκφράσει τις απόψεις του και είναι έτοιμος ν` ακούσει και τις απόψεις των κομμάτων», συμπλήρωσε.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επεσήμανε παράλληλα ότι «τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα χρειάζονται κοινή προσπάθεια από όλους. Κανείς δεν εξαιρείται από αυτή την προσπάθεια».

«Θα πρέπει όλοι μαζί ν` ανταποκριθούμε έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο και αυτό θεωρούμε ότι είναι και απαίτηση της κοινωνίας», υπογράμμισε.

Προηγούμενη Ενημέρωση

Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, με την ανάληψη ξανά των καθηκόντων του μετά την εγχείρηση ανοικτής καρδίας στην οποία υπεβλήθη στη Νέα Υόρκη, θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η συνεδρία έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη.

Ο ΠτΔ επιστρέφει αργά το απόγευμα σήμερα στην Κύπρο και δεν θα προβεί σε δηλώσεις.

 Είχε αναχωρήσει τέλη Νοεμβρίου για την Νέα Υόρκη όπου στις 2 Δεκεμβρίου υποβλήθηκε σε πετυχημένη εγχείρηση ανοικτής καρδίας στο νοσοκομείο Mount Sinai.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση