ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σούπερ ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ

Στις 18:00 το ματς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο Άνφιλντ ξεχωρίζει την Κυριακή, με τους Reds να προέρχονται από την τριάρα που δέχθηκαν απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και τους «Κανονιέρηδες» από την επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Νιούκαστλ, η οποία, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, φιλοξενεί την Σάντερλαντ.

Μπορεί οι δύο ομάδες να απέχουν 18 και 13 βαθμούς αντίστοιχα από την κορυφή, αλλά δεν παύει μία αναμέτρησή τους να κεντρίζει το ενδιαφέρον, στη προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Οι «κόκκινοι», μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με νίκη επί της Μπόρνμουθ (3-1) θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή δεν θα έχουν διαθέσιμους τους τραυματισμούς Στάριτζ, Τζόνσον, Φλάναγκαν και τον τιμωρημένο Μπαλοτέλι. Από πλευράς «κανονιέρηδων» που θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες μετά την επιβλητική επί της Νιούκαστλ στο «Emirate’s», δεν υπολογίζονται οι Εζίλ, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Ουίλσιρ, Ουόλκοτ, Κοσιελνί και Ροζίτσκι. Η αναμέτρηση του «Άνφιλντ» θα διεξαχθεί τη Κυριακή και θα αρχίσει στις 18:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής:
15:30 Νιούκαστλ - Σάντερλαντ
18:00 Λίβερπουλ - Άρσεναλ

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση