ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λίβερπουλ - Άρσεναλ 2-2: Ματσάρα με τα όλα της

Ματσάρα στο Άνφιλντ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: sport24.gr

Άρσεναλ ήθελε εκδίκηση για την "5άρα" τον περασμένο Φεβρουάριο στο ίδιο γήπεδο, έκανε ανατροπή, όμως η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 2-2 με το πονεμένο κεφάλι του Σκρτελ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι "κόκκινοι" άνοιξαν το σκορ στο 45' με τον Φελίπε Κοουτίνιο, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, καθώς στο 45'+2 απάντησε ο Ματιέ Ντεμπουσί, έπειτα από λάθος του Σκρτελ, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς.

Η γαλλική ανατροπή ολοκληρώθηκε για τους "κανονιέρηδες" με τον Ολιβιέ Ζιρού να κάνει το 1-2 στο 64' με κοντινό πλάσε έπειτα από πάσα του Σάντι Καθόρλα.

Ο Φάμπιο Μπορίνι μπήκε στο ματς στο 74' και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 90' και εν συνεχεία δεύτερη στο 92' και αποβλήθηκε, ενώ είχαμε 9 λεπτά καθυστερήσεις, καθώς ο Ζιρού πάτησε κατά λάθος τον Σκρτελ στο κεφάλι.

Ο Σλοβάκος στόπερ συνέχισε το ματς με δεμένο κεφάλι και τελικά αυτό ήταν που έδωσε τους "κόκκινους", καθώς με κεφαλιά του στο 97' ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Νωρίτερα, στο ντέρμπι του Tyne-Wear η Σάντερλαντ νίκησε 1-0 τη Νιούκαστλ μέσα στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" με γκολ του Άνταμ Τζόνσον στο 90'!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση