ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Ξεκινάει από δεξί μπακ

Η επιθετική γραμμή βγάζει… φωτιές και σκοράρει ασταμάτητα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού επικρατεί στον Απόλλωνα μετά και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, που φέρνει την ομάδα της Λεμεσού ισόβαθμη με τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κυανόλευκοι» εκεί που βρέθηκαν στο -5 πριν από δύο αγωνιστικές, τώρα πάτησαν κορυφή και δικαιολογημένα κάνουν όνειρα τίτλου.

Πλέον, με αυτά τα δεδομένα βλέπουν καλύτερα την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν πετούν στα σύννεφα. Ταυτόχρονα, γνωρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας τους και πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η επιθετική γραμμή βγάζει… φωτιές και σκοράρει ασταμάτητα. Η ποιότητα στην επίθεση είναι δεδομένη και τα 31 γκολ μιλούν από μόνα τους. Αυτό που θέλει διόρθωση είναι η αμυντική λειτουργία. Ο Απόλλωνας δέχεται εύκολα γκολ και αυτό συνεχίστηκε και στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Είναι δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε ενίσχυση της ομάδας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια. Θα αποκτήσει σίγουρα δεξί μπακ και ήδη άρχισαν να γράφονται κάποια ονόματα.

Σήμερα γράφτηκε το όνομα του 30χρονου Γάλλου Ζορντάν Λοτιές, που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Οσασύνα. Ο Λοτιές μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο δεξί άκρο και ο Αντόνε εξετάζει την περίπτωση του. Άρχισε την καριέρα του από τη Γκρενόμπλ, ενώ αγωνίστηκε στις Κλερμόν, Ντιζόν και Νανσί.

Χθες αναφέρθηκε το όνομα του διεθνής αμυντικού από την Αϊτή, Ζαν Σόνι Αλκενάτ. Πρόκειται για  29χρονο (23/1/86) δεξιό οπισθοφύλακας (και δεξί χαφ) που αγωνίζεται στην Πετρολούτ Πλοέστι Ρουμανίας. Προηγούμενες του ομάδες οι Rio Ave και Leixões στην Πορτογαλία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση