ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρώτη επιλογή η Ελλάδα για τους Κύπριους

Εκδήλωση από τον ΕΟΤ πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014,      εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στην Κύπρο υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο σε συνεργασία με την Περιφέρεια της Ηπείρου.


Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι Υπουργείων, του ΚΕΒΕ, ΕΒΕ, ACTA, ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ και κορυφαίοι τουριστικοί επιχειρηματίες της Κύπρου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι ομιλητές κύριοι Βασίλης Παπαϊωάννου, Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο και Μιχάλης Τερζίμπασης, Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Κύπρου τόνισαν εμφαντικά τη μεγάλη αγάπη και στήριξη των Κυπρίων προς την Ελλάδα.

Οι Κύπριοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου, επιλέγουν την Ελλάδα ως τον πρώτο προορισμό τους τόσο για ανάπαυση και ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματικές δραστηριότητες.

Επιπρόσθετα, δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι που επιλέγουν την Ελλάδα για θρησκευτικό ή πράσινο τουρισμό αλλά και για τα θεραπευτικά ιαματικά λουτρά που υπάρχουν σε πολλές ελληνικές περιφέρειες.

Τέσσερα μεγάλα τουριστικά γραφεία της Κύπρου τιμήθηκαν για την πολύτιμη διαχρονική τους συμβολή στην ανάπτυξη τουρισμού προς την Ελλάδα και είναι το TOP KINISIS, LOUIS TRAVEL, SALAMIS TOURS και XENOS TRAVEL.

Αξιοσημείωτο γεγονός της βραδιάς, ήταν η παρουσίαση της Ηπείρου των 4 εποχών  από τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Στράτο Ιωάννου. Ο τουρίστας έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου να απολαύσει στην Ήπειρο τα κρυστάλλινα νερά, τη συγκλονιστική θέα από τα επιβλητικά βουνά, μοναδικές βόλτες στα πέτρινα γεφύρια, στιγμές ξεκούρασης στα χιονοδρομικά κέντρα και μοναδικές νοστιμιές από την μεγάλη γκάμα της Ηπειρώτικης κουζίνας.

 

 

 

 

 

 

 

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση