ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα δικαστήρια τη Δευτέρα το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ

Λήγει η κράτηση των Σ. Βέργα, Ε. Μαλληκίδη, Γ Μιχαηλίδη, Β. Βασιλείου και Ε. Ευσταθίου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου με σκοπό την παραπομπή τους σε δίκη θα καταχωριστεί την ερχόμενη Δευτέρα η υπόθεση με τις μίζες στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Πάφου.

Υπό κράτηση είναι πέντε πρόσωπα δηλαδή: Ο παραιτηθείς Δήμαρχος Πάφου και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΑΠΑ Σάββας Βέργας και οι Ευτύχιος Μαλληκίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Βάσος Βασιλείου και ο γυναικολόγος Ευστάθιος Ευσταθίου. Οι συλληφθέντες κατονομάστηκαν μέσω καταθέσεων που εξασφάλισε η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και φέρεται να αντιμετωπίζουν αδικήματα που σχετίζονται με χρηματισμό.

Το διάταγμα προσωποκράτησής τους ολοκληρώνεται τη Δευτέρα και η Αστυνομία θεωρεί ότι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες και μπορεί να καταχωριστεί  η υπόθεση. Σε περίπτωση που το Δικαστήριο παραπέμψει την υπόθεση σε δίκη ενδεχομένως θα ζητηθεί όπως οι κατηγορούμενοι και νυν ύποπτοι αφεθούν ελεύθεροι με όρους.

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση αποτέλεσε ο Ελλαδίτης εργολάβος Χρίστος Δρακόπουλος ο οποίος μέσω των καταθέσεών του έδωσε πολλά στοιχεία στην Αστυνομία και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί  ως μάρτυρας κατηγορίας για να στηθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο.

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση