ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Μπερλουσκόνι χώρισε από την Πασκάλε

Το ζευγάρι πέρασε χωριστά τα Χριστούγεννα

Kathimerini.gr

ΡΩΜΗ. Εργένης είναι για μια ακόμη φορά στη ζωή του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς η 28χρονη σύντροφός του Φρανσέσκα Πασκάλε φαίνεται πως τον εγκατέλειψε επειδή η ίδια αισθανόταν πιο αρραβωνιασμένη από τον 78χρονο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας. Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές είχαν ελπίσει ότι ο αμετανόητος πλεϊμπόι βρήκε στο πρόσωπο της Πασκάλε «το άλλο του μισό» και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Από το καλοκαίρι, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η σχέση αντιμετωπίζει προβλήματα και το ζευγάρι πέρασε χωριστά τα Χριστούγεννα. Συχνές απουσίες και διενέξεις επιβεβαίωσαν τα σενάρια περί χωρισμού, που ξεκίνησαν εδώ και λίγους μήνες και κορυφώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Ηδη η Πασκάλε έχει εγκατασταθεί στο νέο της διαμέρισμα στη Μαδρίτη όπου σκοπεύει να σπουδάσει ξένες γλώσσες.

Σε κοινή συνέντευξη με την αρραβωνιστικιά του στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair, ο μεγιστάνας εξέφρασε πέρυσι την ευγνωμοσύνη του για την Πασκάλε, που του στάθηκε σε μια περίοδο αλλεπάλληλων δημόσιων ταπεινώσεων και σκανδάλων. Από την πλευρά της η Πασκάλε είχε πει ότι το μόνο που πρέπει να κάνει ο σύντροφός της είναι «να ορίσει την ημερομηνία». Η μέρα εκείνη όμως δεν έφτασε ποτέ. Το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί του Καβαλιέρε, η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, είχε άλλωστε εκφράσει αμφιβολίες κατά πόσον ο πατέρας της επρόκειτο να παντρευτεί ξανά. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερλουσκόνι καταβάλλει αδρή διατροφή στη μητέρα της Μπάρμπαρα, Βερόνικα Λάριο, με την οποία ήταν παντρεμένος επί 20 χρόνια, από το 1990 ώς το 2010.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ