ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο νέος γόης του Hollywood είναι οικογενειάρχης

Ο 31χρονος Chris Hemsworth αναδείχτηκε ως ο πιο γοητευτικός άντρας του 2014

Kathimerini.gr

Έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Thor, τον μυθολογικό θεό που υποδύθηκε στην ομώνυμη σειρά ταινιών της Marvel, αλλά και τη συμμετοχή του στην αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά ‘Home and Away’. Ο Chris Hemsworth, όμως, αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά ένας ακόμη γόης του Hollywood που μονοπωλεί τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες δράσης. Ο 31χρονος ηθοποιός που αναδείχτηκε ως ο πιο γοητευτικός άντρας του 2014, έχει αναδείξει το υποκριτικό του ταλέντο σε ταινίες όπως το ‘Rush’, ‘The Cabin in the Woods’ αλλά και στην νέα ταινία του Michael Mann με τίτλο ‘Blackhat’ ενώ δηλώνει πάνω από όλα ‘οικογενειάρχης’.

Ποζάροντας με άνεση στο εξώφυλλο του αυστραλιανού GQ, ο Hemsworth που είναι παντρεμένος με την ισπανίδα ηθοποιό Elsa Pataky με την οποία έχει τρία παιδιά, την 2χρονη India Rose και δύο γιους τον Tristan και τον Sasha, μίλησε στο περιοδικό για τη ζωή του ως μπαμπάς μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Hollywood. Όπως είπε ο ηθοποιός είναι μάλλον χαζομπαμπάς αφού δεν μπορεί να επιβληθεί στα παιδιά του και τους κάνει όλα τα χατίρια: «Προσπαθώ για 6 δευτερόλεπτα αλλά όταν η κόρη μου με κοιτάζει απλά λέω ‘εντάξει, μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις’. Εκείνη με κοιτάζει σαν να ξέρει όλα μου τα μυστικά».

Η ζωή του Chris άλλαξε μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας ‘Rush’ όπου πρωταγωνιστούσε: «Όλα άλλαξαν. Μπορεί να μην ήταν τόσο οικονομικά πετυχημένο όσο άλλα πράγματα που είχα κάνει, αλλά μου έδωσε περισσότερες επιλογές, μου άνοιξε πόρτες και μου έκλεισε περισσότερα επαγγελματικά ραντεβού. Και ξαφνικά αισθάνθηκα ότι είμαι ηθοποιός», είπε ο Hemsworth τονίζοντας ότι πριν γίνει διάσημος, τα μεγάλα 'κεφάλια' του Hollywood δεν του έδιναν σημασία. Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι που τον απέφευγαν, μετά την μεγάλη του επιτυχία δεν τον άφηναν σε ησυχία: «Θυμάμαι πόσο διαφορετικά μου φέρονταν όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Κάποιοι σκηνοθέτες και παραγωγοί που δεν μου έδιναν σημασία από εκεί που με κοιτούσαν λοξά ξαφνικά ήθελαν να γίνουν οι καλύτεροί μου φίλοι. Είναι απαίσιο».

Ο Hemsworth από μικρή ηλικία ονειρευόταν να γίνει διάσημος ηθοποιός, όμως τώρα που έχει κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, συνειδητοποιεί ότι η δόξα δεν φέρνει απαραίτητα και την ευτυχία: «Φτάνεις στο Hollywood, καταφέρνεις κάποια πράγματα και μετά συνειδητοποιείς πως δεν σου φέρνει την ευτυχία που περίμενες ότι θα είχες κι ότι δεν έλυσε τίποτα. Δεν ξυπνάω, δηλαδή, το πρωί, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω ότι όλα είναι τέλεια». Ο ηθοποιός που πρόσφατα αναδείχτηκε και ως Best Global Actor (ο καλύτερος ηθοποιός στον κινηματογράφο παγκοσμίως) στα βραβεία Huading στην Κίνα, μπορεί να βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καριέρας του, αλλά προσπαθεί να μην ξελογιαστεί από την επιτυχία. Η νέα του ταινία Blackhat , εξάλλου, δεν σημείωσε την εμπορική επιτυχία που περίμεναν οι συντελεστές, ενώ και η οικογένειά του που είναι το μεγάλο του ενδιαφέρον, τον κρατά προσγειωμένο και του δίνει την έμπνευση που χρειάζεται για να γίνει ακόμα καλύτερος στη δουλειά του.

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ