ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προώθηση της τουριστικής Πάφου στη Διεθνή Έκθεση ΙΤΒ Βερολίνου

Γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης για την καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο

ΚΥΠΕ

Ο φορέας τουρισμού Πάφου από τις 4 μέχρι 7 Μαρτίου 2015 θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση  ΙΤΒ στο Βερολίνο, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (EΤΑΠ) Νάσο Χατζηγεωργίου. Της αποστολής της επαρχίας Πάφου θα ηγείται ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης.

Για τη συγκεκριμένη αγορά – όπως αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση- γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης της τόσο για την καλοκαιρινή αλλά ιδιαίτερα και για την χειμερινή περίοδο.

Ενόψει της σημαντικής ενίσχυσης  της αεροπορικής σύνδεσης για το 2015, οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην προσέλκυση όχι μόνο επισκεπτών κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως αθλητικός τουρισμός, τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων,  περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, υπαίθρου, κ.ά.

Η Πάφος, προστίθεται, συμμετέχει και φέτος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατίθεται από τον ΚΟΤ και κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν  προγραμματιστεί συναντήσεις με διαφόρους τουριστικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί πληροφοριακό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

Η γερμανική αγορά, όπως αναφέρεται, είναι από τις αγορές που μπορούν να ανακάμψουν το 2015 παρά την πτωτική τάση που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια. Ήδη η εν λόγω αγορά παρουσιάζει ικανοποιητική προοπτική και ροή κρατήσεων για την ερχομένη καλοκαιρινή σεζόν.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση