ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ατζελίνα Τζολί: Το ημερολόγιο της δεύτερης χειρουργικής επέμβασης

Υπεβλήθη σε επέμβαση προληπτικής αφαίρεσης ωοθηκών και σαλπίγγων

Kathimerini.gr

Σε επέμβαση προληπτικής αφαίρεσης ωοθηκών και σαλπίγγων υπεβλήθη η Αντζελίνα Τζολί, όπως αποκαλύπτει σε άρθρο της που δημοσιεύεται στους New York Times. H Τζολί είχε υποστεί διπλή μαστεκτομή πριν απο δύο χρόνια, μετά απο εξετάσεις που της έδιναν πολύ υψηλές πιθανότητες προσβολής απο καρκίνο λόγω ελαττωματικού γονιδίου.

"Μία απλή εξέταση αίματος είχε αποκαλύψει ότι φέρω μία μετάλλαξη του γονιδίου BRCA1. Αυτό μου έδινε 87% πιθανότητες για καρκίνο του μαστού και 50% πιθανότητες για καρκίνο των ωοθηκών. Εχασα την μητέρα μου, την γιαγιά και την θεία μου απο καρκίνο..." γράφει η Τζολί στο άρθρο της, με τίτλο "Το ημερολόγιο μιάς επέμβασης". "Ηθελα να ξέρουν για τις επιλογές και άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο και υποσχέθηκα να επανέλθω με κάθε χρήσιμη πλήροφορία, περιλαμβανομένης και της επόμενης προληπτικής επέμβασης, την αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων μου..."

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ