ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Insights Con: Ξεκίνησε το μεγαλύτερο Συνέδριο startups στην Κύπρο

Πρωτοποριακό συνέδριο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας το Σαββατοκύριακο στη Λευκωσία

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν  όσοι έλαβαν μέρος στο Insights Conference 2015, το σημαντικότερο συνέδριο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Κύπρο, και το οποίο θα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Το Cypriot Enterprise Link που στόχο του έχει τη στήριξη νέων ταλαντούχων επιχειρηματιών του τόπου μας, δίνει την ευκαιρία στο κυπριακό κοινό να παρακολουθήσει από κοντά 30 και πλέον παγκοσμίου φήμης ομιλητές, να συμμετέχει σε πέραν των 23 ωρών ομιλίες, εργαστήρια και συζητήσεις τριών παράλληλων θεματικών πυλώνων.

Σκοπός των διοργανωτών του πρωτοποριακού αυτού συνεδρίου, είναι να παρουσιάσουν ένα συνδυασμό πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων σε ένα διψασμένο κοινό, όπως το κυπριακό, όπου οι εμπειρίες των ομιλητών θα κατευθύνουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας και της καταξίωσης.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιστρέφεται γύρω από τρεις πυλώνες: τις Διασπαστικές Καινοτομίες (Industry Disruption), τα Επιχειρηματικά Οικοσυστήματα (Entrepreneurial Environments), και ο Κόσμος των Νεοφυών Επιχειρήσεων (Startup World). Παράλληλα με αυτούς, στο προθάλαμο του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια προωθητικής έκθεσης, να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες διαφόρων κυπριακών νεοφυών εταιρειών.

Γκουρού στους τομείς τους οποίους εξειδικεύονται, οι ομιλητές του συνεδρίου επιλέγηκαν με βάση την εμπειρία, τις γνώσεις, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες τους. Οι Δρ. Gunter Pauli (συγγραφέας του Blue Economy), Christiano Betta (Paypal Company), Jack Smith, (συνιδρυτής της Vungle και του Shyp), Γιάννης Γαβριηλίδης (Covve), Ελένη Πολυδώρου (Polydorou Designs) και άλλοι πολλοί είναι ορισμένοι από τους ομιλητές που αναμένεται να καθηλώσουν τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Το Insights Conference «δεν αποτελεί άλλο ένα συνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Κύπρο» όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του. Αποτελεί την πλέον πρωτοποριακή διοργάνωση στα κυπριακά δεδομένα, όπου μέσα από τον διαδραστικό της χαρακτήρα, το κοινό θα μπορεί να συμμετάσχει ενεργά και να έχει απευθείας επαφή με τους ομιλητές, υποβάλλοντας τους ερωτήσεις τους κατά τη διάρκεια των ομιλιών και των ανοικτών συζητήσεων.

Μέσω της ιστοσελίδας www.insightscon.com, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πρόγραμμα του Insights Conference 2015, τα βιογραφικά των ομιλητών, αλλά και να προμηθευτεί τα εισιτήρια που θα σας επιτρέψουν να λάβετε μέρος στο πρωτοποριακό αυτό συνέδριο.
 
Μεγάλος χορηγός του Insights Conference 2015 η PwC, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Καθημερινή» και η τηλεόραση του Mad.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση