ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων - Ερμής 2-2: Βρήκε τοίχο

Οδυνηρή ισοπαλία για την ομάδα της Λεμεσού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μόνο με τον Απόλλωνα φαίνεται πως τη βρίσκει ο Ερμής που πήρε 2-2 στη Λεμεσό και κατάφερε να μείνει αήττητος στη Β’ φάση με τον αντίπαλο του. Ονίλο και Μανού τα γκολ των «Φτεροπόδαρων», Νούνο Λόπες και Μερκής ισοφάρισαν αντίστοιχα.

Ένας Ερμής που δεν είχε την παραμικρή σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του παρουσιάστηκε στο Τσίρειο και σόκαρε τον Απόλλωνα. Εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των «γαλάζιων» και με εκφραστή των προσπαθειών του τον Ονίλο πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Η πρώτη «ζημιά» έγινε από λάθος του Στυλιανού στο 11’ που ο Ονίλο εκμεταλλεύτηκε για να πλασάρει τον Βάλε από πλάγια αριστερά και να σκοράρει. Ο Απόλλωνας είχε ένα διάστημα πίεσης που του έφερε την ισοφάριση με τον Νούνο Λόπες να πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή.

Το γκολ όμως δεν έφερε άνοδο στην απόδοση του Απόλλωνα και αυτό πληρώθηκε στο 43’ όταν ο Ονίλο έκανε τη μπαλιά και ο Μανού από κοντά σκόραρε και πάλι.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος είδαμε δυο αλλαγές κι ένα γκολ για τον Απόλλωνα, με τον Μερκή να ισοφαρίζει με προβολή μετά από πάσα με κεφαλιά του Σανγκόι. Το ματς άνοιξε αφού κι ο Ερμής έψαχνε το γκολ με τις δυο ομάδες να φτιάχνουν ευκαιρίες μερικές εξ αυτών μεγάλες.  Στα τελευταία λεπτά είδαμε το γνωστό σκηνικό με τις καθυστερήσεις και τον Απόλλωνα να θέλει αλλά να μη μπορεί να βρει το γκολ της νίκης.

Απόλλων (Κάανεν): Βάλε, Νούνο Λόπες, Ουόν, Μερκής, Στυλιανού, Χαμτανί, Κυριάκου(46’ Ρόσσα), Μεριέμ(79’ Κολοκούδιας), Παπουλής, Τουράμ(46’ Ούγκο Λόπες), Σανγκόι

Ερμής (Οκκάς): Στυλιανού, Λόπες(59’ Μουσταφά), Τσίνα, Χριστοφή, Ντε Πίνα, Ταραλίδης, Τούρκο, Παολίνιο, Μανού(75’ Σαμάρας), Ρέζεκ, Ονίλο(84’ Παπαθανασίου)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση