ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κοριτσάκι απέκτησε η Κέιτ Μίντλετον

Το μωρό γεννήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο St Mary`s

ΚΥΠΕ

Εξιτήριο πήρε το βράδυ του Σαββάτου η Κέιτ Μίντλετον από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου. 

Λίγο πριν αναχωρήσει, σε μια σύντομη εμφάνιση η Δούκισσα του Κέμπριτζ παρουσίασε τη νεογέννητη κορούλα της, που κράταγε στην αγκαλιά της, στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το μαιευτήριο. Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα υγιές κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, μετά από σύντομο τοκετό.

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ έφτασαν στις 6 το πρωί τοπική ώρα στο μαιυετήριο του δυτικού Λονδίνου, με το μωρό να γεννιέται στις 8.34.

Η ανακοίνωση στο Twitter από το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε πως το βρέφος ζυγίζει περίπου 3,700 κιλά και πως ο πατέρας του Δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών κατά τη γέννηση. Μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και οι λοιποί συγγενείς του ζεύγους ενημερώθηκαν για το ευτυχές γεγονός πριν γίνει η δημόσια ανακοίνωση, λίγο μετά τις 11 το πρωί. Την επίσημη ανακοίνωση ακολούθησε το μήνυμα από τον βασιλικό τελάλη στα σκαλιά του μαιευτηρίου, μπροστά στους τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο. Αργότερα, τηρώντας την παράδοση το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έστησε στην πύλη του στρίποδο με την ανακοίνωση της γέννησης.

Το φύλο του βρέφους σημαίνει ότι ικανοποιείται η επιθυμία του παππού του πρίγκιπα Καρόλου που είχε εκφράσει ανοιχτά την ευχή για μία εγγονή. Πρόκειται για το πέμπτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά την αλλαγή της νομοθεσίας το 2012, η μικρή πριγκίπισσα είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου πίσω από τον παππού της Κάρολο, τον πατέρα της Γουίλιαμ και τον αδερφό της πρίγκιπα Γεώργιο, χωρίς πλέον να παρακάμπτεται εφόσον αποκτήσει και άλλον αδερφό.

Το όνομα της νέας πριγκίπισσας θα ανακοινωθεί σύντομα. Επικρατέστερη επιλογή σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων είναι το όνομα Αλίκη, όνομα κόρης της βασίλισσας Βικτωρίας και της μητέρα του πρίγκιπα του Εδιμβούργου. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνουν επίσης τα Σάρλοτ (θηλυκό για το Κάρολος), Ελισάβετ, Βικτωρία και Νταϊάνα.

Η γέννηση του νέου βασιλικού βρέφους αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στα έσοδα από τον τουρισμό στη βρετανική πρωτεύουσα, κάτι που είχε συμβεί και πριν από περίπου δύο χρόνια με τη γέννηση του πρίγκιπα Γεωργίου Αλέξανδρου Λουδοβίκου.

 


 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ