ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιούβε - Ρεάλ 2-1: Πήρε προβάδισμα η «Κυρία»

Μοράτα και Τέβες τα γκολ των νικητών, ο Κριστιάνο ισοφάρισε για τη Ρεάλ.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μέσα στο Τορίνο χάνει σπάνια η Γιουβέντους και η Ρεάλ δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς την κέρδισε 2-1 και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Μοράτα και Τέβες τα γκολ των νικητών, ο Κριστιάνο ισοφάρισε για τη Ρεάλ.

Φορτσάτα μπήκε στο ματς η Γιουβέντους και για 25 λεπτά πίεσε, απείλησε και σκόραρε με τον Μοράτα στην επαναφορά μετά το σουτ του Τέβες στο 8’. Το δεύτερο μισό στο πρώτο ημίχρονο όμως ανήκε στη μαυροφορεμένη Ρεάλ που και σκόραρε με κεφαλιά του Κριστιάνο στο 27΄και είχε μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι σε νέα κεφαλιά του Χάμες στο 41’.

Η ισορροπία του ματς, ήρθε να διαταραχθεί εκ νέου στο 56’  όταν σε αντεπίθεση με τον Τέβες η Γιούβε κέρδισε πέναλτι αφού τον ανέτρεψε ο Καρβαχάλ. Ο Τέβες ανέλαβε να εκτελέσει και το έκανε γκολ.

Η Ρεάλ είχε μια απάντηση με ευκαιρία με τον Κριστιάνο αμέσως μετά, όμως τα πολλά λάθη των παικτών της δεν της επέτρεψαν να απειλήσει ουσιαστικά. Αντίθετα, χάρισαν κάποιες φάσεις στη Γιουβέντους για ένα τρίτο γκολ.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχστάινερ, Εβρά, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μαρκίσιο, Στουράρο(64’ Μπαρτζάγκλι), Πίρλο, Βιδάλ, Τέβες(86’ Περέιρα), Μοράτα(78’ Γιορέντε)

Ρεάλ (Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Βαράν, Πέπε, Ράμος, Κρόος, Χάμες, Ίσκο(63’ Ερνάντες), Ρονάλτο, Μπέιλ(86’ Χεσέ)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση