ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταστράφηκε το βλήμα όλμου που εντοπίστηκε στην Αραδίππου

Άγνωστο παραμένει ακόμη το πως βρέθηκε στην περιοχή το μη εκραγέν βλήμα

ΚΥΠΕ

Στο πεδίο βολής του Καλού Χωριού, μεταφέρθηκε το βλήμα όλμου που εντοπίστηκε χθες βράδυ στην Αραδίππου, όπου και οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας προχώρησαν στην καταστροφή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επρόκειτο για εκραγέν βλήμα, το οποίο ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πως βρέθηκε στο γεωργοκτηνογραφικό υποστατικό. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε συναγερμό τέθηκε από αργά χθες το απόγευμα η κοινότητα της Αραδίππου, μετά τον εντοπισμό ενός βλήματος όλμου σε γεωργοκτηνοτροφικό υποστατικό στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου λήφθηκε τηλεφώνημα ότι σε ιδιόκτητο γεωργοκτηνοτροφικό υποστατικό στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, εντοπίστηκε ένα βλήμα όλμου το οποίο βρισκόταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης όπου και εντόπισαν το βλήμα, αποκλείοντας την σκηνή, η οποία μέχρι και αυτή τη στιγμή φρουρείται έως ότου αφιχθεί πυροτεχνουργός της Αστυνομίας προκειμένου να καταστρέψει το βλήμα.

Άγνωστες παραμένουν ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε στην συγκεκριμένη περιοχή ο όλμος, κάτι που αναμένεται να διαλευκανθεί τις αμέσως επόμενες ώρες, μετά τις έρευνες στις οποίες θα προχωρήσει η Αστυνομία σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση