ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελπίζει στο εισιτήριο του τελικού η Κύπρος

Με το «One thing i should have done» ο John Καραγιάννης συμμετέχει απόψε στον β' ημιτελικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την μπαλάντα «One thing I should have done» η Κύπρος διεκδικεί απόψε ένα από τα δέκα «μαγικά εισιτήρια» του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαΐου.

Ο Γιάννης Καραγιάννης από τη Λεμεσό, που διαγωνίζεται απόψε στο δεύτερο ημιτελικό, θα εμφανιστεί στη 15η θέση και ελπίζει στο όνειρο της πρόκρισης στον τελικό. Ο 20χρονος τραγουδιστής, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τις πρόβες που πραγματοποίησε στη σκηνή του «Stadhalle» της Βιέννης.

Στον αποψινό ημιτελικό λαμβάνουν μέρος 17 χώρες, από τις οποίες μονάχα οι 10 θα περάσουν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Μέχρι στιγμής, τα γραφεία στοιχημάτων πλασάρουν το τραγούδι της Κύπρου «άνετα» μέσα στην «τυχερή» 10άδα, ενώ στον τελικό, το τραγούδι μας φαίνεται να βρίσκεται στην δωδέκατη θέση.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα μεταδίδεται απευθείας στις 22:00 από το ΡΙΚ ΕΝΑ, τη δορυφορική εκπομπή του RIKSAT, το ΡΙΚ HD  και το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου. Επίσης θα μεταδίδεται μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ στο www.riknews.com.cy

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση