ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To 12,7 εκατομμυρίων σπίτι του George Clooney

Ένα «φτηνό» γαμήλιο δώρο για τους εαυτούς τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Δήμητρας Γεωργίου

Σε ένα παλάτι ετοιμάζονται να μετακομίσουν ο George Clooney και η Amal Alamuddin και μάλιστα πρόκειται για το γαμήλιο δώρο που έκαναν στους εαυτούς τους πριν από περίπου επτά μήνες.

Το σπίτι του ζευγαριού στοίχησε 12,7 εκατομμυρίων ευρώ και πρόκειται για ένα αρχοντικό με θέα τον Τάμεση.

«Αγοράσαμε ένα σπίτι σε μια μικρή πόλη, το Σκόνινγκ και το ανακαινίζουμε για να μας ταιριάζει. Θα μετακομίσουμε στο τέλος του καλοκαιριού. Είμαστε ενθουσιασμένοι», είχε δηλώσει ο ηθοποιός προσθέτοντας πως «το αγαπώ αυτό το μέρος και σίγουρα θα περάσουμε καλά εκεί! Υπάρχουν μια παλιά παμπ και ένα εξαιρετικό εστιατόριο… είναι ένα πραγματικά υπέροχο μέρος για να ζεις!».

Το «φτωχικό» τους στην περιοχή Μπερκσάιρ, είναι τοποθετημένο σε ένα καταπράσινο δάσος, σε μια περιοχή γνωστή από την θερινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, το κάστρο του Ουίνδσορ.

Διαθέτει εννέα δωμάτια,  βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σπα και χαμάμ, πλούσιους κήπους με πολλά ψηλά δέντρα που κρατούν μακριά τους επισκέπτες.

Μία νέα κόντρα λέγεται πως υπάρχει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Julia Roberts  να έχει αγανακτήσει με την υστερική συμπεριφορά της Amal.

 Η ηθοποιός είναι κολλητή φίλοι του Clooney και αυτό το δέσιμο δεν αρέσει στην διάσημη δικηγόρο που όπως λένε οι κακές γλώσσες φοβάται και την σκιά της. Έτσι συχνές είναι οι έφοδοι της στα γυρίσματα της ταινίας Money Monster όπου πρωταγωνιστούν οι δύο αστέρες.

Οι φήμες λένε πως η Roberts κάνει παράπονα στον Clooney για την άσχημη συμπεριφορά της καλής του που την φέρνει σε δύσκολη θέση.

Άλλα δημοσιεύματα όμως έρχονται να διαψεύσουν τα όσα λέγονται, τονίζοντας πως οι δυο γυναίκες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.


[πηγή: must.com.cy]

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ