ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα συνάντηση Μαυρογιάννη - Ναμί για τα ΜΟΕ

Τρέχουν να καραρτίσουν ενιαίο κατάλογο ΜΟΕ οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τα λένε σήμερα για δεύτερη φορά, μετά την πρώτη τους συνάντηση την περασμένη Τετάρτη, οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων στο Κυπριακό, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί.

Η πρώτη συνάντηση Μαυρογιάννη - Ναμί πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα την περασμένη Τετάρτη και διήρκεσε πέραν των τριών ωρών.

Στόχος της σημερίνης συνάντησης των δύο ανδρών και των ομάδων τους, είναι ο καταρτισμός ενιαίου καταλόγου Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης χαμηλής πολιτικής, τον οποίο οι δύο ηγέτες ζήτησαν όπως ολοκληρωθεί μέχρι τις 28 Μαΐου, προκειμένου να τεθεί ενώπιον τους κατά την επόμενη προγραμματισμένη τους συνάντηση, προτού αρχίσει η ουσιαστική διαπραγμάτευση για το Κυπριακό.

Αύριο η συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί
Στο μεταξύ αύριο είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η κοινωνικής φύσεως συνάντηση των δύο ηγετών, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία.

Ανακοινώνουν νέα ΜΟΕ στις 28
Κατά την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση τους στις 28 Μαΐου, στο χώρο του Αεροδρομίου Λευκωσίας, Αναστασιάδης και Ακιντζί αναμένεται να ανακοινώσουν νέα ΜΟΕ με κατεύθυνση τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και από τις δύο πλευρές της πράσινης γραμμής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση