ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Αλήθεια ή παιχνίδια;

Ντα Σίλβα και οι ανανεώσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Εν αναμονή των εξελίξεων για το θέμα του προπονητή βρίσκονται στον Απόλλωνα. Ο Ισραηλίτης τεχνικός με νέες του δηλώσεις ανέφερε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στην Μακάμπι Πέταχ-Τίκβα και τη νέα περίοδο, παρά τις φήμες που ακούγονται:

«Την επόμενη σεζόν θα είμαι εδώ, φυσικά, στην Μακάμπι Πέταχ-Τίκβα. Μου αρέσει εδώ. Δεν ξέρω τι λένε οι φήμες, εγώ συνεχίζω στην ομάδα. Ήδη κοιτάζουμε για παίκτες για να χτίσουμε το ρόστερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπεν Σιμόν.

Εάν όλα αυτά ευσταθούν και δεν είναι παιχνίδια του Ισραηλίτη τεχνικού, τότε στον Απόλλωνα θα πρέπει να έθεσαν σε εφαρμογή το δεύτερο πλάνο.  Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να είχαν στην κορυφή της λίστας τον Ραν Μπεν Σιμόν, αλλά δεν ήταν η μοναδική τους επιλογή.

15 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία

Συνεπώς, ο Νίκος Κίρζης ήδη έκανε επαφές και με άλλους προπονητές και πιθανότατα μέσα στην ομάδα ενδεχομένως να ανακοινώσει την επιλογή του, καθώς ο χρόνος πιέζει την ομάδα της Λεμεσού, αφού η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 15 Ιουνίου.

Η αναχώρηση για την Ουγγαρία είναι 17 ή 18, αλλά δεν έχει καθοριστεί η επιστροφή. Ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας είναι στις 2 Ιουλίου και αν είναι εκτός έδρας υπάρχει η πιθανότητα να ταξιδεύσουν στον προορισμό τους από την Ουγγαρία.

Ντα Σίλβα και οι ανανεώσεις

Όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις, ο Άλεξ Ντα Σίλβα είναι πολύ κοντά στην ένταξη του στον Απόλλωνα, καθώς με τον Βραζιλιάνο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Από ‘κει και πέρα, θετικές ενδείξεις υπάρχουν για την παραμονή τους στην ομάδα υπάρχουν για τους Γκουγιόν, Ρόσα και Τουράμ, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Ουόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση