ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΟΤ: Προωθεί τον συνεδριακό τουρισμό στη Γερμανία

ΚΥΠΕ

Με στόχο την προβολή της Κύπρου ως ιδανικού προορισμού για συνεδριακό τουρισμό αλλά και τη σύναψη συμφωνιών με τον ιδιωτικό τομέα, αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού συμμετείχε για 11η συνεχόμενη χρονιά στην ετήσια επιχειρηματική διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού και ταξιδίων κινήτρων ΙΜΕΧ, η οποία διεξήχθη μεταξύ 19-21 Μαΐου, στη Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε το ανανεωμένο πρόσωπο της Κύπρου, με τα νέα έργα που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται και τα αναθεωρημένα προγράμματα/κίνητρα του ΚΟΤ για προσέλκυση νέων αγορών συνεδριακού τουρισμού καθώς και τις νέες επιλογές για ταξίδια κινήτρων.

Προστίθεται ότι ιδιαίτερα αποδοτική απέβη η διοργάνωση εκδήλωσης από τον ΚΟΤ, στο κέντρο της Φρανκφούρτης, την προηγούμενη μέρα της έκθεσης. Κατά την εκδήλωση, οι εκπρόσωποι του ΚΟΤ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δικτυωθούν με εκπροσώπους της βιομηχανίας, ενώ στην εκδήλωση προσφέρθηκαν κυπριακά εδέσματα και κρασί σε ένα άνετο περιβάλλον.

Η επόμενη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει ο ΚΟΤ για προώθηση του συνεδριακού τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον προσεχή Ιούλιο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση